ENGWE® Εξουσιοδοτημένος διανομέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Engwe Κατάστημα Σας καλωσορίζει. ♡
Προτεινόμενα! - 1%

ENGWE ENGINE PRO

1.479

(-1%)
Το προϊόν βαθμολογείται ως #1 στην κατηγορία Ηλεκτρικά ποδήλατα

Engwe Engine Pro: Αναμένεται να είναι σε απόθεμα μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Engwe® Engine PRO - Σχεδιασμένο στην τελειότητα! Ποδήλατο κορυφαίας ποιότητας με κορυφαίες επιδόσεις όπως κανένα άλλο. Engine Pro Τα 1000W κέρδισαν τις καρδιές χιλιάδων χρηστών. Αυτό το ηλεκτρονικό ποδήλατο κορυφαίας σε πωλήσεις διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήρα, εμπρός και πίσω (ελατήρια-υδραυλική) ανάρτηση, ελαφρύ αλλά ανθεκτικό αναδιπλούμενο πλαίσιο, αφαιρούμενη μπαταρία για αυτονομία έως και 120 km, διπλά υδραυλικά δισκόφρενα, Έξυπνη οθόνη TFT, και ένα πραγματικά άνετο κάθισμα.

ENGWE ENGINE PRO Advanced Fat-Tire 750 W Αναβαθμισμένο Ebike 🏆

Engwe ENGINE PRO είναι ένα premium ηλεκτρικό ποδήλατο με τα καλύτερα προηγμένα χαρακτηριστικά ποδηλασίας. Η πρόσφατα αναβαθμισμένη έκδοση γίνεται ένα από τα ηλεκτρικά ποδήλατα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις με εκατοντάδες θετικά σχόλια και κριτικές πέντε αστέρων.

Κάθε χαρακτηριστικό και λεπτομέρεια Engine PRO αναβαθμίζεται στην εντέλεια! Ο νέος κινητήρας χωρίς ψήκτρες μπορεί να φτάσει σε ψηλότερους λόφους, μεγαλύτερες αποστάσεις και τελική ταχύτητα εκπληκτικών 45 KM/H. Τα πλήρη (εμπρός και πίσω) υδραυλικά δισκόφρενα προσφέρουν ασφάλεια πέδησης που σπάει ρεκόρ. Προηγμένη εμπρός και πίσω (υδραυλική) ανάρτηση με το περίφημο 20 x 4-inch Τα λιπαρά ελαστικά διασφαλίζουν ότι η οδήγηση είναι πάντα εξαιρετικά άνετη σε όλα τα εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του χιονιού, της παραλίας και άλλων μονοπατιών εκτός δρόμου. Είναι επίσης ο λόγος που η μοτοσυκλέτα αισθάνεται σταθερή και ασφαλής όταν οδηγεί με υψηλές ταχύτητες 45 km/h. Διαφορές μεταξύ Engine Pro και EP-2 PRO ορίζονται στο αυτό το άρθρο.

Engwe ENGINE PRO Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα-

 • Ο αναβαθμισμένος κινητήρας 750 W (αιχμής 1000 W). προσφέρει εξαιρετική ισχύ στην επιτάχυνση, στην ανάβαση σε λόφο και τελική ταχύτητα 45 KM/H.
 • Μια αντικαταστάσιμη μπαταρία 48V16Ah επιτρέπει μεγάλες αποστάσεις έως και 60 km (ηλεκτρική λειτουργία). Αγοράστε μια επιπλέον μπαταρία!
 • Αυτόματος έλεγχος προβολέων θα ανάψει τους προβολείς σας μόλις εντοπίσει σκοτάδι.
 • Πλήρης Εμπρός και Πίσω (Υδραυλικά) Αμορτισέρ φροντίστε να σταθεροποιήσετε την εμπειρία οδήγησης.
 • 20 x 4-inch Ελαστικά λίπους κάνει την οδήγηση σταθερή και ασφαλή, ενώ απορροφά τους κραδασμούς από το ανώμαλο έδαφος.
 • Έξυπνη οθόνη TFT με χρώματα εμφανίζει ταχύτητες (πραγματική, μέση και μέγιστη), λειτουργία, επίπεδο μπαταρίας, απόσταση, συνολική απόσταση σε μίλια και ρυθμίσεις πολλαπλών παραμέτρων.
 • Προηγμένα υδραυλικά δισκόφρενα είναι γνωστό ότι προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορο και ασφαλές φρενάρισμα.
 • Πτυσσόμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου διατηρεί την ελαφριά και ισχυρή του αντοχή με δυνατότητα αναδίπλωσης.
 • Θύρα USB στο τιμόνι σας επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας, όπως ένα smartphone εν κινήσει.
 • Εμπρός και πίσω φώτα LED φωτίστε το δρόμο τη νύχτα, διασφαλίζοντας ότι είστε καλά ορατοί.
 • Η πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και 25 KG επιπλέον βάρους ή ένα άτομο.
 • Λειτουργία αυτόματης επαναφόρτισης (ενσωματωμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας) φορτίζει την μπαταρία όταν κατεβαίνετε τους λόφους.
 • Μπαταρία με κλειδί φροντίζει να μην το κλέψει κανείς. Φορτίστε το στο ποδήλατο ή βγάλτε το.
 • Γνήσιο Shimano 8 ταχυτήτων® Αλλάσσων χρησιμοποιείται για εναλλαγή ταχυτήτων από 1 σε οκτώ, ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Αυτόματη ταχύτητα ταξιδιού είναι ένας τρόπος να κλειδώσετε την ταχύτητά σας, επιπλέον, να ελέγχετε την ταχύτητα με γκάζι αντίχειρα ή σύστημα υποβοήθησης ανίχνευσης.
 • Ελκυστικό σχέδιο Βρείτε περισσότερους χρήστες φωτογραφία εδώ ή επί το Instagram μας.

Αναβαθμισμένος προηγμένος κινητήρας με μέγιστη ισχύ εξόδου 1000 W

Ο πίσω τροχός διαθέτει έναν ενσωματωμένο κινητήρα χωρίς ψήκτρες πλήμνης XingDa. Αυτός ο πρόσφατα αναβαθμισμένος κινητήρας χωρίς ψήκτρες 750 watt παρέχει μέγιστη ισχύ 1000 Watt με δυνατότητα αναρρίχησης σε κλίσεις 30°. Η τελική ταχύτητα μπορεί να είναι έως και 45 km/h (χειροκίνητη ρύθμιση) με βέλτιστη αυτονομία έως και 100 km χάρη στην αντικαταστάσιμη μπαταρία λιθίου 48v 16Ah.

Ελατήριο Υψηλής Απόδοσης & Υδραυλική Διπλή Ανάρτηση

Engine Pro συνοδεύεται από αναβαθμισμένο μπροστινό υδραυλικό αμορτισέρ με ελατήριο και πίσω αμορτισέρ κίνησης υψηλής απόδοσης. Το ελατήριο και τα υδραυλικά αμορτισέρ δημιουργούν ισχυρότερη απορρόφηση κραδασμών. Η μπροστινή ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη με την επιλογή κλειδώματος των ρυθμίσεών σας. Μαζί με τα παχιά ελαστικά, αυτό εξασφαλίζει μία από τις πιο σταθερές και ασφαλείς διαδρομές σε όλα τα εδάφη. Η οδήγηση είναι πραγματικά πιο άνετη, ειδικά σε σύγκριση με ηλεκτρικά ποδήλατα χωρίς λάστιχα.

20 x 4-inch Λιπαρά ελαστικά για παραλία, χιόνι, εκτός δρόμου και άλλα

Ελαστικά παχιά 20 x 4-inch ( Chaoyang ή CST) συνιστάται ιδιαίτερα ή ακόμα και απαραίτητο για γρήγορα ηλεκτρικά οχήματα. Μόλις το ηλεκτρικό ποδήλατο φτάσει σε ταχύτητα πάνω από 40 km/h, χρειάζεστε τα παχιά ελαστικά για επιπλέον σταθερότητα και προσωπική σας ασφάλεια. Προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος και απορροφούν όλα τα χτυπήματα από ανώμαλο έδαφος μαζί με το υδραυλική διπλή ανάρτηση. Η συνιστώμενη πίεση ελαστικών είναι 140 kpa. Η οδήγηση ενός e-bike με παχιά ελαστικά δίνει πρόσθετη αίσθηση οδήγησης που μοιάζει περισσότερο με την οδήγηση μοτοσικλέτας.

Advanced Hydraulic Oil Disc Brakes by Engwe Engine Pro

Είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε ένα προηγμένο υδραυλικό σύστημα πέδησης που να ταιριάζει με την ισχύ του κινητήρα. Engwe Engine Pro έρχεται με μπροστινά και πίσω δισκόφρενα υδραυλικού λαδιού. Τα υδραυλικά φρένα είναι γνωστό ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος γρήγορης και ασφαλούς επιβράδυνσης των υψηλών ταχυτήτων των ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπλέον, το Engine Pro θα φορτίσει τη δική του μπαταρία κατά το φρενάρισμα.

Μια αναβαθμισμένη αντικαταστάσιμη μπαταρία 48V16Ah με μικρότερο μέγεθος και μεγαλύτερη εμβέλεια

Η πρόσφατα αναβαθμισμένη μπαταρία λιθίου 48V16Ah είναι μικρότερη σε μέγεθος. Λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης, μπορεί να επιτύχει περίπου 10% μεγαλύτερη εμβέλεια ή αποστάσεις. Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Η μπαταρία είναι αντικαταστάσιμη, επομένως μπορείτε να τη φορτίσετε όταν βρίσκεται στο πλαίσιο του ποδηλάτου ή να τη βγάλετε και να τη φορτίσετε στο διαμέρισμα. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την αγορά μιας επιπλέον μπαταρίας όταν παραγγέλνετε ένα ποδήλατο, για να διπλασιάσετε τις αποστάσεις οδήγησης.

Έξυπνη οθόνη TFT με ενεργά χρώματα και προηγμένες ρυθμίσεις Engwe Engine Pro

Engwe Engine PRO Έξυπνος ελεγκτής οθόνης TFTΑυτή η έξυπνη οθόνη TFT θα σας δείχνει πάντα καθαρά όλες τις σημαντικές πληροφορίες και πολλά άλλα. Προσφέρει αυτόματο έλεγχο προβολέων, έξυπνη οθόνη ισχύος, ένδειξη ισχύος κινητήρα, σύστημα υποβοήθησης ισχύος, ένδειξη ταχύτητας (συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο, της μέγιστης ταχύτητας και της μέσης ταχύτητας), ένδειξη χιλιομέτρων (συμπεριλαμβανομένης της απλής χιλιομετρικής και της συνολικής χιλιομετρικής), έλεγχο υποβοήθησης ισχύος, χρόνος οδήγησης, έλεγχος πίσω φώτων και ένδειξη σύνδεσης USB. Με προηγμένες επιλογές, μπορείτε να ελέγξετε τις τελικές ταχύτητες και πολλές άλλες ρυθμίσεις.

Πτυσσόμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου – Σύστημα εύκολης αναδίπλωσης 3 βημάτων

Το πτυσσόμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου επιτρέπει την εύκολη αναδίπλωση σε 3 βήματα, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη αντοχή και αντοχή του πλαισίου. Το τιμόνι και τα πεντάλ περιλαμβάνουν επίσης αναδιπλούμενο σχέδιο. Αν και το πλαίσιο είναι εξαιρετικά ισχυρό, είναι ελαφρύ κράμα αλουμινίου με μόνο 31.6 KG, το οποίο είναι εκπληκτικά χαμηλό για ένα e-bike με τόσο υψηλές προδιαγραφές. Αν και αυτό είναι ένα μεγάλο και δυνατό ποδήλατο, εξακολουθεί να ταιριάζει στα περισσότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα και σας επιτρέπει να μεταφέρετε το ποδήλατο σε όλη τη χώρα.

Μπροστινός προβολέας περιβάλλοντος 48 V LED και πίσω φανός κόκκινου LED – Αυτόματος έλεγχος προβολέων

Η Engwe Engine PRO έρχεται με ένα μπροστινό φως και ένα πίσω φως, κάνοντας το ποδήλατο ορατό σε οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης. Αυτό εξασφαλίζει επιπλέον ασφάλεια στο σκοτάδι. Το μπροστινό φως χρησιμοποιεί τάση λειτουργίας 48 V με τσιπ LED υψηλής ισχύος που φωτίζει έως και 20 τετραγωνικά μέτρα. Το πίσω κόκκινο φως εξασφαλίζει ορατότητα από πίσω οχήματα. Ο μπροστινός προβολέας διαθέτει αυτόματο έλεγχο προβολέων, που σημαίνει ότι οι αισθητήρες της μοτοσυκλέτας θα τον ανάβουν ή θα τον απενεργοποιούν, ανάλογα με την ημέρα ή τη νύχτα.

Πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης με Engwe Engine Pro Λειτουργία πεντάλ, λειτουργία υποβοήθησης πεντάλ, Λειτουργία γκαζιού

Λειτουργία πεντάλ κάνει απλά πετάλι, χωρίς καμία βοήθεια κινητήρα. Επί Λειτουργία υποβοήθησης πεντάλ, κάνετε πετάλι, αλλά η ηλεκτρική υποβοήθηση σας δίνει επιπλέον ισχύ. Διατηρείτε τη φυσική αίσθηση του πετάλι ενώ επιτυγχάνετε εύκολα διπλάσια ταχύτητα και τριπλασιάζετε την απόσταση χωρίς να κουράζεστε. Σε Λειτουργία γκαζιού Το πετάλι δεν απαιτείται καθώς ελέγχετε την ταχύτητα με γκάζι και χρησιμοποιείτε το e-bike περισσότερο σαν μοτοσικλέτα.

Το πίσω ράφι μεταφοράς ποδηλάτου αναμμένο Engwe Engine Pro

Engine Pro Το e-bike έρχεται με ένα ισχυρό και ανθεκτικό πίσω φορέα, όπως κανένα άλλο. Καθώς ο μεταφορέας επιβάλλεται επιπλέον, μπορεί να μεταφέρει αποσκευές 90 κιλών ή ακόμα και ένα επιπλέον άτομο. Λειτουργεί καλύτερα με Engwe τσάντες για ράφι ποδηλάτων, που χωρούν έως και 25 κιλά και μπορούν ενδεχομένως να μεταφέρουν 2 επιπλέον μπαταρίες για μεγάλες βόλτες με ρεκόρ. Το πίσω λασπωτήρα αλουμινίου είναι διπλά στερεωμένο κάτω από τον πίσω φορέα.

Premium Ποιότητα από Engwe®🏆

EngweΗ ® είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή των πιο προηγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παραγωγής. Κατανοώντας ότι ένα καλό ηλεκτρονικό ποδήλατο δεν είναι το μόνο που έχει σημασία, Engwe® δημιούργησε ένα εξαιρετικά φθηνό μοντέλο τιμολόγησης. ENGINE PRO είναι νικητής του premium design με τις πιο προηγμένες δυνατότητες ποδηλασίας!

Engwe EP-2 Pro Premium Ποιότητα

Engwe Engine Pro Το πακέτο περιλαμβάνει

 1. ENGINE Pro e-bike (75% προσυναρμολογημένο)
 2. Μία επαναλαμβανόμενη μπαταρία λιθίου 48V13Ah (στο πλαίσιο)
 3. Φορτιστής Μπαταρίας
 4. Εργαλεία συναρμολόγησης
 5. Εγχειρίδιο χρήστη

Engwe Engine Pro Όροι και πολιτικές

 

10Βαθμολογία εμπειρογνωμόνων
10 +
10 +
Εναιώρημα
10

Προσδιορισμός: ENGWE ENGINE PRO

Χωρητικότητα μπαταρίας (Ah)

16

Ισχύς αιχμής κινητήρα (WATT)

1000

Μέγιστη ταχύτητα (KM/H)

45

Σύστημα πέδησης

Φρένα υδραυλικού λαδιού

Βάρος (KG)

31.6

Μέγεθος τροχού (inch)

X 20 4.0

Engwe Χρώμα
Shimano Gears

Ταχύτητα 8

Χρόνος φόρτισης (ώρα)

5.3

Εύρος ηλεκτρικής λειτουργίας (KM)

50 - 60

Μέγιστο εύρος υποβοήθησης πεντάλ (KM)

120

Μέγιστο φορτίο πίσω φορέα (KG)

25kg

Διαστάσεις (cm)

175 x 57 x 123

Διπλωμένες διαστάσεις (cm)

104 x 55 x 84

Ύψος σέλας (cm)

86 - 108

Ύψος τιμονιού (cm)

123 - 130

Μέγιστο φορτίο (KG)

175

Κατάλληλο ύψος (cm)

160 - 210

Αμορτισέρ (μπροστά)

Ελατήριο υδραυλικό αμορτισέρ

Αμορτισέρ (πίσω)

Αμορτισέρ κίνησης υψηλής απόδοσης

Αδιάβροχη βαθμολογία (IPX)

IP2

Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας

Λειτουργία αυτόματης επαναφόρτισης

Πιστοποίηση

CE, EN 15194, RoHS

Εγγύηση (Μήνες)

12

Βίντεο: ENGWE ENGINE PRO

46 κριτικές για ENGWE ENGINE PRO

4.8 από 5
36
9
1
0
0
Γράψτε μια κριτική
Εμφάνιση όλων Πολύ χρήσιμο υψηλότερη Βαθμολογία χαμηλότερη Βαθμολογία
 1. ελωσή -

  Καλό για τα χρήματα, καλές απαντήσεις, καλή οδήγηση. Μόνο πλεονεκτήματα. και το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ του χαχα

  Βοηθητικός(21) άχρηστες(25)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 2. Τεντ Μπάγιε -

  Πολύ ακριβής περιγραφή. Γρήγορη υποστήριξη του πωλητή. Εξαιρετικό ποδήλατο.

  Βοηθητικός(8) άχρηστες(12)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 3. Ρον Μέριτ -

  Καλό, αλλά βαρύ ηλεκτρονικό ποδήλατο.

  Το ποδήλατο είναι απαραίτητο όπως διαφημίζεται, αλλά παρέχουν πολύ λίγες συγκεκριμένες πληροφορίες. Το εγχειρίδιο είναι αρκετά άχρηστο. Κατάλαβα ότι το σύστημα ανάκτησης ενέργειας λειτουργεί μόνο όταν βρίσκεται σε λειτουργίες pedelec 0 ή 1 και πηγαίνει με 18 km/h και πιο γρήγορα – συνήθως σε κατηφόρα. Είναι μόνο στην οδήγηση – το φρενάρισμα δεν παράγει ενέργεια. Η οθόνη σας δίνει μια βαθμολογία watt και για τις ενέργειες που δαπανώνται ή για την ενέργεια που ανακτάται, κάτι που είναι βολικό. Το δείχνω κορυφές στα 850 watt σε ανηφόρα, τέρμα γκάζι. Σε μια μεγάλη κατηφόρα, με 20 km/h, ανέκτησα 117 watt. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική – το θέμα είναι ένα ρεζερβουάρ, που σημαίνει επίσης ότι είναι βαρύ – πάνω από 30 κιλά. Αμφιβάλλω ότι θα μπορούσατε να το σπάσετε δομικά. Η βόλτα είναι καλή/ομαλή και το κέντρο βάρους είναι πολύ χαμηλό. Πολύ άνετη κρουαζιέρα ή μετακίνηση. Είμαι βέβαιος ότι τα μονοπάτια εκτός δρόμου θα ήταν καλά, αλλά αυτό δεν είναι ένα ποδήλατο BMX, οπότε να το έχετε υπόψη σας. Η οθόνη είναι φωτεινή και δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες. Το cruise control λειτουργεί κρατώντας τη σκανδάλη του γκαζιού σε μία θέση για 8 δευτερόλεπτα και απεμπλέκοντας εάν κάνετε πεντάλ ή πατήσετε τα φρένα. Το εγχειρίδιο είναι ένα αστείο – καμία απολύτως οδηγία για το πώς λειτουργεί κάτι ή πώς να το συναρμολογήσετε. Η συσκευασία είναι μέτρια - ο εκτροχιαστής μου ήταν λυγισμένος έτσι ώστε η αλυσίδα να χτυπά το ελαστικό/ζάντα (έπρεπε να το ισιώσω με το χέρι) και υπήρχαν μερικές μικρές εγκοπές που κούμπωσα με ένα μαύρο αξεσουάρ. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος με αυτό μέχρι στιγμής – σχεδιάζετε να προσθέσετε έναν καθρέφτη, μια τσάντα παντελόνι και ίσως ένα καλύτερο κάθισμα. Θα πρέπει επίσης να έχει καλύτερο προβολέα και τα φλας θα ήταν ωραία. 

  Βοηθητικός(83) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 4. Σύνεση Ρόντεν -

  Εξαιρετικό ποδήλατο, πληροί τις παραμέτρους που περιγράφονται παραπάνω

  Βοηθητικός(9) άχρηστες(9)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 5. Καταπληκτική -

  Μεγάλη προϊόν

  Εύχρηστος 

  Βοηθητικός(6) άχρηστες(6)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 6. Φριτς Φιλίππι -

  Ακριβής περιγραφή προϊόντος, πολύ ικανοποιημένος. Θα αγοράσω άλλο για την κοπέλα μου αλλά μάλλον EP-2 PRO για να εξοικονομήσω χρήματα και πάει σιγά σιγά πάντως.

  Βοηθητικός(10) άχρηστες(12)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 7. Χάπα Σον -

  Ένα υπέροχο ηλεκτρονικό ποδήλατο με έντονο και αποδοτικό μπαταρία!

  Έχω αυτό το ποδήλατο εδώ και περίπου μια εβδομάδα και έχω κάνει δύο βόλτες – η μία εκ των οποίων ήταν για πάνω από 35 χιλιόμετρα. Στη μεγαλύτερη διαδρομή 40 χιλιομέτρων, χρησιμοποιούσε μόνο περίπου το 50% της μπαταρίας. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει αυτό το ποδήλατο. Έχω μόνο δύο παράπονα, πραγματικά. Το ένα, τα φρένα είναι τυχαίας ποιότητας και βγήκαν από το κουτί τρίβοντας, και κάνοντας θόρυβο (τρίξιμο). Αυτό φαίνεται να έχει λυθεί ή λύνεται τώρα με τη χρήση κάποιου WD-40 στους δίσκους φρένων. Το μόνο άλλο παράπονό μου είναι το βάρος του ποδηλάτου γενικά. Είναι βαρύ με πάνω από 30 κιλά με την μπαταρία μέσα. Αυτό καθιστά δύσκολη τη φόρτωση στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου ή οπουδήποτε σκοπεύετε να το αποθηκεύσετε με διπλό τρόπο. Εάν σκοπεύετε να το βάλετε σε μια υπερυψωμένη σχάρα ποδηλάτου, ξεχάστε το, καθώς θα είναι πολύ βαρύ για τους περισσότερους ανθρώπους να το σηκώσουν, ιδιαίτερα για τους μεγαλύτερους. Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα ποδήλατο κατηγορίας Α, και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου μέχρι στιγμής. Η υποστήριξη πελατών ήταν επίσης ένα μπόνους. Είχα μια ερώτηση σχετικά με την αποστολή, η οποία απαντήθηκε μέσω email σε λίγες ώρες. Ήταν πολύ ανταποκρινόμενοι και προσεχτικοί. Συνιστάται! 

  Βοηθητικός(24) άχρηστες(2)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 8. Dan -

  Καλοφτιαγμένο αλλά κακή συσκευασία αποστολής

  Πολύ καλοφτιαγμένο ποδήλατο, αρκετά εύκολο να συναρμολογηθεί. Η συσκευασία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ως επί το πλείστον, το ποδήλατο ήταν καλά τυλιγμένο και είχε μερικά κομμάτια αφρού για να το προστατεύσει στο κουτί, αλλά η Fedex κατάφερε να ανοίξει τρύπες στο πλάι του κουτιού και στην κάτω μπροστινή γωνία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα άκρα των μπροστινών πιρουνιών να γρατσουνιστούν άσχημα και η γραμμή του μπροστινού φρένου να συνθλιβεί και να σπάσει, πράγμα που σημαίνει ότι το μπροστινό φρένο δεν λειτουργεί καθόλου. Περιμένω την απάντηση από τον πωλητή σχετικά με την αντικατάσταση του μπροστινού φρένου και θα ενημερώσω την κριτική και τον αριθμό των αστεριών για να ενημερώσω όλους πώς γίνεται. Αγόρασα 2 ποδήλατα, 1 για τη γυναίκα μου και 1 για τον εαυτό μου και περιμένω στη Fedex να παραδώσει το δεύτερο. Και τα δύο αποστέλλονται την ίδια μέρα. Ο πωλητής έκανε διπλό έλεγχο μαζί μου για να βεβαιωθεί ότι ήθελα να παραγγείλω 2 ποδήλατα. Ωραία εξυπηρέτηση πελατών από την πλευρά τους. Πήρε την πρώτη βόλτα και εξεπλάγην ευχάριστα από το πόσο καλά χειρίζεται και πόσο γρήγορο είναι. Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο και έκανε πολλή έρευνα. Πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την τιμή και τα φρένα logan λειτουργούν τέλεια στο πίσω μέρος. Επεξεργασία: Το 7/26 δεύτερο ποδήλατο εμφανίστηκε και ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Πολύ καλά συσκευασμένο και επέζησε από το χειρισμό της Fedex. Λάβαμε απάντηση από τον πωλητή για ζημιά στο πρώτο ποδήλατο και στέλνουν ανταλλακτικά για να το φτιάξουν ξανά. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά τόσο με τα ποδήλατα όσο και με την εξυπηρέτηση πελατών.

  Βοηθητικός(21) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 9. Free88 -

  Χτισμένο σαν δεξαμενή

  Αγοράσαμε δύο από αυτά τον Νοέμβριο του 2021. Έχουμε κάνει περίπου 900 χιλιόμετρα σε καθένα από αυτά. Αυτά τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα πολύ βαρέως τύπου και μπορούν να χειριστούν δύσκολες συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βόλτας στην ξαφνική απογευματινή καταιγίδα. Τα φρένα είναι φοβερά, όπως και το χειριστήριο. Τα καθίσματα ποδηλάτου δεν είναι τόσο υπέροχα αλλά αντικαθίστανται εύκολα. Η ταχύτητα, η ισχύς και η αυτονομία είναι εξαιρετικά. Η πίσω ανάρτηση είναι λίγο άκαμπτη και δεν μπορεί να ρυθμιστεί. Το μπροστινό μέρος είναι καλό και ρυθμιζόμενο. Η τελική ταχύτητα είναι περίπου 35 – 45 km/h σε επίπεδη άσφαλτο ανάλογα με το βάρος του αναβάτη. Ζυγίζω περίπου 88 κιλά και μπορώ να φτάσω τα 43 KMH+. Η εμβέλεια εξαρτάται από το πόσο κάνετε πετάλι. Αν δεν κάνεις καθόλου πετάλι, 35+ χιλιόμετρα στερεά. Αν κάνετε πετάλι μερικές φορές, προσθέστε 10 χιλιόμετρα. Αν κάνεις πολύ πετάλι, πρόσθεσε άλλα 10 χιλιόμετρα. Αυτές είναι πρόχειρες εκτιμήσεις. Τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν. Μακάρι οι ταχύτητες 1 και 2 να ήταν πολύ πιο αργές. Μερικές φορές θέλουμε απλώς να κάνουμε μια αργή διαδρομή και αυτές οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. 3, 4 και 5, χρειάζονται περαιτέρω εξάπλωση μεταξύ τους. Ιδανικά, θα προτιμούσα η ταχύτητα 1 να είναι πιο κοντά στα 10-12 KM/H και στη συνέχεια να προσθέσω 8 KMH για κάθε ταχύτητα πάνω από την ομοιόμορφη απόσταση. Η συνολική διαδρομή είναι αξιοπρεπής, αλλά το πίσω αμορτισέρ θα μπορούσε να είναι καλύτερο και να είναι ρυθμιζόμενο. Το μπροστινό μέρος είναι εντάξει. Μακάρι ο στύλος του καθίσματος να ήταν από μόνος του αποσβεστήρας, αλλά σε αυτή την τιμή δεν αναμένεται. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρόκειται για ελαστικά MTB μεγάλης διαμέτρου. Εάν στρίψετε πολύ απότομα, μπορείτε να πέσετε εύκολα. Είχαμε μόνο ένα σημαντικό πρόβλημα. Σε ένα από τα ποδήλατα, ο δίσκος του συμπλέκτη έσπασε μετά από περίπου 200 χιλιόμετρα. Αυτό το μέρος βρίσκεται μέσα στην πίσω πλήμνη. Βασικά, ο κινητήρας θα περιστρέφεται και θα περιστρέφεται, αλλά το ελαστικό δεν θα κινείται. Επικοινώνησε με τον κατασκευαστή μέσω του ιστότοπού του και έστειλε αντίγραφο της απόδειξης παραγγελίας και ένα σύντομο βίντεο του προβλήματος. Περίπου μια εβδομάδα αργότερα ήρθε το ανταλλακτικό και ήταν στην πραγματικότητα η λύση στο πρόβλημα. Μου πήρε περίπου 30 λεπτά για να το αντικαταστήσω, αλλά δεν ήταν τρομερά δύσκολο. A+ στην υποστήριξη πελατών. Συνολικά, ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτά τα ποδήλατα μετά από 10+ μήνες ιδιοκτησίας. Δύσκολο να πω ότι θα το αγοράζαμε ξανά. Ήταν διασκεδαστικό και τα ποδήλατα ήταν υπέροχα. Αλλά είναι πολύ βαριά και δυσκίνητα. Αυτά είναι δύσκολο να τα σηκώσετε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ή ενός SUV. Τέλεια ενώ είστε πάνω τους. Οι άνθρωποι αντιδρούν με δύο τρόπους όταν σε βλέπουν πάνω τους. Είτε είναι μίσος, αγανακτισμένοι και ενοχλημένοι από αυτά, είτε θέλουν να τα αγοράσουν από εσάς επί τόπου. 

  Βοηθητικός(29) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 10. SJC Sue -

  Ήρθε πλήρως συναρμολογημένο και κανένα πρόβλημα

  Αυτό το ποδήλατο είναι υπέροχο!!! Τα έχει όλα και αποδίδει καλύτερα από το αναμενόμενο π.χ. – φτάνει μέχρι τα 42 – 45 km/h σε επίπεδη άσφαλτο. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αρέσει. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!!! 

  Βοηθητικός(11) άχρηστες(5)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 11. Renesmae Knapp -

  ολα ηταν οπως πρεπει ωραια και γρηγορη μοτοσυκλετα 45 KMH το απολαμβανουμε.

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 12. Dustydrawz -

  Φοβερός!

  Μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό το ποδήλατο! Ήταν εξαιρετικά εύκολο να ολοκληρώσετε τη συναρμολόγηση συνδέοντας απλώς το συγκρότημα του τιμονιού και τα πεντάλ. Είχα ένα μικρό κροτάλισμα λόγω του ότι τα φτερά ήταν σφιχτά πιεσμένα μέσα από το πλαίσιο, απλά κόλλησα δύο μικρά κομμάτια λάστιχου εκεί και ο τσούξιμος ήχος εξαφανίστηκε. Όσον αφορά τη δυνατότητα να κάνετε boogy στην πόλη, αυτό το ποδήλατο είναι ΦΟΒΕΡΟ! Το είχα μέχρι 55 km/h 😳. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να φορτίζετε την μπαταρία ενώ κάνετε πλεύση σε κατηφόρα με ταχύτητα 12 μίλια/ώρα σε λειτουργία 1 ή 0 μετά. Επένδυσα σε έξτρα μπαταρία για παν ενδεχόμενο, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί κρατάνε πολύ! Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ μόνο γκάζι και δεν είχα ποτέ την μπαταρία κάτω από 50 τοις εκατό. Αυτό το ποδήλατο είναι πολύ βαρύ και μπορεί να είναι δύσκολο να αναδιπλωθεί, αλλά μόλις κλείσετε το τιμόνι και διπλώσετε το πλαίσιο, θα χωρέσει στο πίσω μέρος ενός μίνι Cooper. Η αποστολή καθυστέρησε μερικές εβδομάδες και Engwe μου πίστωσε πίσω 50 ευρώ. Συνολικά και κτυπήστε για τα λεφτά σας αυτό το e-bike rocks! 

  Βοηθητικός(14) άχρηστες(2)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 13. Cassey Odle -

  Εντάξει, εκτός από το ότι παρήγγειλα γκρι και πήρα μαύρο
  Αλλά είναι πιο σκούρο και τώρα το λατρεύω

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 14. Πάτι Μπάλσερ -

  Άριστη

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 15. Τζο -

  Αγόρασα δύο από αυτά engwe.net απευθείας

  Καλό ποδήλατο για αυτά τα χρήματα, αγοράσατε 2 σε χαμηλότερη τιμή

  Βοηθητικός(6) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 16. Μίριαμ Πέρι -

  Όταν έφτασε το ποδήλατο έπρεπε να προσαρμοστεί λίγο, να σφίξει τα μπουλόνια και τις βίδες, αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτό το ποδήλατο! Ωραίο προϊόν!

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 17. Μάχι Ριντ -

  Δίνω 5 αστέρια
  Το ποδήλατο αξίζει

  Βοηθητικός(4) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 18. Tim -

  μια δεξαμενή

  Λοιπόν, είχα ebikes εδώ και χρόνια, αλλά κανένα δεν ήταν υπέροχο σε κακές καιρικές συνθήκες ή σε ραγισμένους δρόμους. Αυτό το στολίδι είναι τέλειο. Είναι ένα τανκ. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο οδηγιών. Συνολικά προτείνω ανεπιφύλακτα

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(2)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 19. ΧΟΣΕ ΡΑΜΟΣ -

  περισσότερες πληροφορίες

  να πηγαίνω στη δουλειά δύο φορές την εβδομάδα

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 20. Σάμουελ Φολέδο -

  Γρήγορα αλλά μέχρι εκεί

  Μετά από σχεδόν 2 μήνες, εδώ είναι η κριτική μουΠλεονεκτήματα- Γρήγορη, 45 km/h στη μέγιστη μπαταρία, 35 km/h όταν είναι η χαμηλότερη μπαταρία- Το χρώμα είναι αρκετά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αλλά μπορεί να γρατσουνιστεί μετά από μερικά χτυπήματα- Το USB είναι ωραίο έχει, αλλά η φόρτιση USB είναι αρκετά αργή, που μπορεί να είναι καλή ή κακή - οι τροχοί είναι καλοί - το μπροστινό φως είναι καλό, αλλά το πίσω φως δεν είναι πραγματικά, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο - το πρώτο μου πρόβλημα είναι ότι τα εργαλεία που συνοδεύουν δεν μπορούν να εγκαταστήσουν με ασφάλεια / σωστά τα πεντάλ. ENGWE ήταν αρκετά καλό για να επιστρέψει 40 EUR και να στείλει μια αντικατάσταση ανταλλακτικών για να αποφύγει την επιστροφή. Αν και η αντικατάσταση του εξαρτήματος λειτουργεί, δεν είναι το ίδιο, είχε ασημί (χάνει όλο το μαύρο χρώμα) και δεν καλύπτει πλήρως τις αλυσίδες σε αντίθεση με το αρχικό - το σχήμα του τιμονιού δεν θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε βάση τηλεφώνου και άλλα αξεσουάρ καθώς λυγίζει. έτσι αυτό αντικαταστάθηκε με ένα ίσιο τιμόνι- καρέκλα είναι καλό για 10 λεπτά μετά τον πόνο, έτσι αντικαταστάθηκε επίσης με ένα φαρδύτερο κάθισμα- το πίσω κάθισμα/στήριγμα είναι πολύ παχύ (καλό για βαριά πράγματα) και δεν το επιτρέπει να κολλήσω οποιοδήποτε πίσω καλάθι. Έτσι, για επιπλέον αποθήκευση, πρέπει να αποκτήσετε τη δική τους μάρκα πίσω τσάντα 

  Βοηθητικός(8) άχρηστες(2)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 21. Μάικλ Χ -

  ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

  Φίλε, μου αρέσει αυτό το ποδήλατο! Πρέπει να ψάξω για λίγο για ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο όπως αυτό, με υδραυλικά φρένα, διπλές αναρτήσεις και ελαστικά κατά του τρυπήματος για να αναφέρω μερικά. Πήγαινε να πάρεις ένα και σταμάτα να το σκέφτεσαι, δεν θα το μετανιώσεις, σε διαβεβαιώνω. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε τους e-mail και θα επικοινωνήσουν μαζί σας νωρίτερα από όσο νομίζετε. 

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 22. Αντόνιο Λεβίν -

  Εξαιρετικό ποδήλατο! Πραγματικά γρήγορο με πολλές ωραίες λεπτομέρειες! Συγχαρητήρια σε ENGWE.IT για γρήγορη απάντηση!

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 23. Jeffb1020 -

  Στιβαρό, καλό έλεγχο ισχύος, όχι τόσο γρήγορο όσο ήλπιζα

  Αυτό είναι ένα πολύ στιβαρό ποδήλατο E (περίπου 29 κιλά). Εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας (48v 12.8ah), η συναρμολόγηση ήταν λιγότερο από 60 λεπτά, η οποία περιλάμβανε 30 λεπτά για να ξεκουμπώσει και να κόψει όλα τα φερμουάρ. Έφτασε 5 μέρες νωρίτερα, χωρίς ζημιές, και είναι το πιο άνετο (κάθισμα και ανάρτηση) ebike που είχα καθώς έχει και πιρούνι και πίσω ανάρτηση. Εάν θέλετε να διανύετε μόνο περίπου 40 χιλιόμετρα την ώρα σε μια επίπεδη επιφάνεια, είναι ένα τέλειο ποδήλατο καθώς τα Newton Meters είναι μόνο περίπου 60 σε αυτήν τη συσκευή. Το είχα μέχρι και 46 χλμ/ώρα κατεβαίνοντας έναν λόφο με δυνατό άνεμο, αλλά θα ταξιδεύει μόνο στα 35 περίπου, οπότε η μετακίνηση είναι λίγο πιο αργή από άλλα ποδήλατα που έχω, αλλά πηγαίνοντας 50 χλμ/ώρα σε πεζοδρόμιο/ποδηλατόδρομο δεν είναι και πολύ έξυπνος πάντως. Εξαιρετική κατασκευή, μπαταρία υψηλής ποιότητας και χαμηλή ροπή NM (60), ώστε να μην σκαρφαλώνετε σε απότομους λόφους χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Αυτό είναι το 4ο μου ebike και αυτό στο οποίο έχω 1000 χιλιόμετρα πάνω του, θα το κρατήσω λόγω του πόσο άνετο είναι με την πίσω ανάρτηση, πόσο στιβαρό είναι παρόλο που ζυγίζει περισσότερο από τα περισσότερα ποδήλατα αυτού του μεγέθους και τι ήταν πολύ σημαντικό για μένα, η έγχρωμη οθόνη LCD που μπορώ να δω σε έντονο ηλιακό φως και παρέχει πρόσθετες πληροφορίες, όπως ισχύ, ώρα, cruise control, οθόνη ανίχνευσης φωτός που ανάβει τα φώτα κεφαλής και πίσω σε χαμηλό φωτισμό και το ποσοστό μπαταρίας που απομένει. Δεν υπήρχαν ελαττώματα σε αυτό το ποδήλατο και οι λίγες κουδουνίστρες από τα φτερά διορθώνονταν εύκολα με ιμάντες velcro. Η μπαταρία έτρεμε επίσης, αλλά μερικά μαξιλαράκια από φελλό φρόντισαν για αυτό. Ένα πραγματικά καλό ποδήλατο, που είναι διασκεδαστικό, και αποδεικνύεται ότι το οδηγώ σχεδόν κάθε μέρα όταν δεν βρέχει. 

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 24. Μελίσα Λούθηρος -

  Μου αρέσει αυτό το ebike

  Αφού επέλεξα προσεκτικά στο διαδίκτυο και αποφάσισα να αγοράσω σε αυτό το κατάστημα, σίγουρα δεν με απογοήτευσε. Είτε είναι από το μοντέλο ποδηλάτου είτε ιππασία, νιώθω πολύ άνετα, Και είναι πολύ βολικό στη μεταφορά, δεν καταλαμβάνει χώρο, είναι μια πολύ καλή επιλογή.

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 25. woodruuum6 -

  Στην αρχή ένα ζευγάρι τσακίζει αλλά επιλύεται.

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 26. Τζαμέλ Μπεν Μαμπρούκ -

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 27. Ουίνστον Χάιντ -

  Πολύ δροσερό ποδήλατο. Πτυσσόμενο διαισθητικό.

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 28. Zoraida Swick -

  Είναι ένα πολύ ωραίο ποδήλατο, λειτουργεί ομαλά. Είχα κάποια δουλειά να συναρμολογήσω, αλλά όλα εντάξει τώρα. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσω εδώ, αλλά τελικά, έφτασε με την UPS σε 6 ημέρες.

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 29. shaany K -

  ΔΥΟ morels πλήρωσα και έλαβα ένα, αλλά την επόμενη μέρα ήρθε ένα άλλο, οπότε λυπάμαι για τα θυμωμένα email μου. Όλα εντάξει, απολαμβάνω την ποδηλασία σχεδόν κάθε μέρα.

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 30. Richard Smith -

  ΔΕΝ υπάρχουν λόγια για αυτό… Απλά ΚΑΛΑ

  Pure FUN… με ηλεκτροκινητήρα. 

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 31. Κρεγκ Πίρο -

  Πολύ ακριβές

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 32. ΝΟΜΑΡ -

  ΠΙΘΑΝΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ ΕΥΜΑ ΤΙΜΩΝ

  Τα τέσσερα αστέρια είναι μια αντανάκλαση από την πλευρά του πωλητή επειδή δεν παρείχε τις κατάλληλες οδηγίες συναρμολόγησης και όχι από το ίδιο το προϊόν (Engwe για engine). Η οδηγία συναρμολόγησης είναι γενική που προήλθε από τον κατασκευαστή αντιπρόεδρο του πωλητή και ισχύει για ποδήλατα που στάλθηκαν κατά 90+% συναρμολογημένα. Τα ποδήλατα (2) που παρέλαβα ήταν συναρμολογημένα κατά 80+% και μου πήρε σχεδόν δύο ώρες για να καταλάβω πώς να συναρμολογήσω το πρώτο. Τα βίντεο στο διαδίκτυο δεν βοήθησαν, καθώς ίσχυαν μόνο για εκείνα που αποστέλλονται 90% ολοκληρωμένα. Σημείωση προς τον πωλητή. κάντε τη χάρη στους πελάτες σας και δώστε μια «προσθήκη» στις οδηγίες συναρμολόγησης που προέρχονται από τον κατασκευαστή. Όσον αφορά το ίδιο το ηλεκτρονικό ποδήλατο, έψαξα πολύ και σκληρά και συμβιβάστηκα με αυτό που νομίζω ότι το πιο σετ χαρακτηριστικών για τα χρήματά μου και η περιορισμένη μέχρι στιγμής εμπειρία οδήγησης μου υποδηλώνει επί τόπου! 

  Βοηθητικός(6) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 33. Στίβεν Σπαν -

  Η εφαρμογή και το φινίρισμα είναι επί τόπου, εξαιρετική ποιότητα για την τιμή.

  Λατρεύω αυτό το ποδήλατο, ανανέωσε τον ενθουσιασμό μου για το ποδήλατο ξανά. Είναι ο πρωταγωνιστής της παράστασης όταν κάθεσαι στο πάρκο σε αυτό ή το καβαλάς. Είναι σίγουρα μια ανατροπή. Οι άνθρωποι που κανονικά δεν θα μιλούσαν ποτέ στην πραγματικότητα περπατούν και κάνουν κάθε είδους ερωτήσεις σχετικά με αυτό το ποδήλατο. Μεγάλη ποιότητα! 

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 34. Δαυίδ κατά παλμετζιάνο -

  Αυτό το ποδήλατο είναι φοβερό.

  Αυτό είναι το δεύτερο ηλεκτρονικό μου ποδήλατο τώρα από τότε που με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο pasalec px7 μου περίπου ένα μήνα πριν. Μου άρεσε αυτό το ποδήλατο αλλά μου άρεσε το ep-2 μου. Για ένα η μπαταρία διαρκεί 3 φορές όσο το παλιό μου ποδήλατο. Μπορώ να πάω περίπου 50 χιλιόμετρα στην υψηλότερη ρύθμιση. Και η ταχύτητα είναι αληθινά 45 km/h σε επίπεδη γη. Είναι εντάξει στους λόφους, επιβραδύνει σημαντικά, αλλά είναι πολύ καλύτερο από ένα κανονικό ποδήλατο. Είναι καλά κατασκευασμένο, αλλά είναι βαρύ όπως τα περισσότερα πτυσσόμενα ελαστικά σε αυτό το εύρος τιμών. Το μπροστινό φως είναι αρκετά φωτεινό και τα φώτα φρένων είναι υπέροχα. Απλώς μακάρι να είχαν ενσωματωμένες οδηγίες. Συνολικά είναι μια υπέροχη μοτοσυκλέτα και για την τιμή, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. 

  Βοηθητικός(4) άχρηστες(1)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 35. GibsonPicker77 -

  Δεν θα μπει στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου Renault Clio

  Βασικά ένα ωραίο προϊόν. Η καρέκλα μασάει το πλευρικό τοίχωμα του ελαστικού επάνω στην πρώτη ταχύτητα! Εκτροχιαστής αλυσίδας φόρτωσης ελατηρίου Η πολύ χαλαρή αλυσίδα ξεκολλάει πολύ! Δεν είναι καλός στη σκληρή οδήγηση. Πηγαίνει 45 KM/H σε επίπεδη περιοχή. Ο χρόνος θα δείξει. Πολλά λεφτά για να μην τα καταφέρουμε!

  Βοηθητικός(4) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 36. james -

  Απευθείας αγορά από engwe

  Αγόρασα αυτό Engwe engine pro έκδοση αναβάθμισης. Το inseam μου είναι 29 inches, και είμαι περίπου 250 λίβρες. Το Egnwe είναι πολύ πιο άνετο. Τα φρένα είναι καλά το κάθισμα είναι αρκετά εντάξει και κινείται όμορφα σε επίπεδες επιφάνειες. Όταν τοποθετείται στην υποβοήθηση 2-0, το regen μπαίνει και επιβραδύνει τη μοτοσυκλέτα λίγο στις ανηφόρες μου, γλιτώνοντας τα φρένα. Έρχεται με περίπου 25 χιλιόμετρα την ώρα. Επίσης, στην υποβοήθηση 0 μπορώ να κάνω πετάλι περίπου 30 χιλιόμετρα την ώρα σε επίπεδα και να ενεργοποιήσω τη λειτουργία αναγέννησης. Αλλά τα έργα του 🙂 θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν πιο ψηλά μπροστινά εργαλεία ή να οδηγούν για να βοηθήσουν στο πεντάλ υψηλής ταχύτητας. Μερικές φορές ακούγεται θόρυβος τριξίματος, ακούγεται σαν γρατσουνιές στο μπροστινό φτερό, αλλά έχει αρκετή απόσταση. Ίσως δεν έχω το μπροστινό ελαστικό τέλεια ευθυγραμμισμένο και τρίψιμο φρένων. Βάλτε το στη βάση, ακουμπήστε το έτσι ώστε το πίσω ελαστικό να είναι από το έδαφος και πετάξτε το. Η εισαγωγή διαφορετικών μεγεθών τροχού στον ελεγκτή δίνει διαφορετικές ταχύτητες:-) τα όρια του ελεγκτή στα 50 km/h. Η αλλαγή σε 26 στη ρύθμιση ελαστικών δίνει 75 kmh χωρίς φορτίο. το 20-inch η ρύθμιση δίνει σαν 50.. Το βρήκα ενδιαφέρον. Επίσης, όταν το πεντάλ υποβοηθεί πέντε, πατήστε + μία ακόμη φορά και αναβοσβήνει μόλις τεθεί σε λειτουργία πλήρους ισχύος. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να διακρίνω τη διαφορά. Ο προβολέας φαίνεται επαρκής, αλλά το πίσω πίσω φως χρειάζεται λίγη σάλσα… θα μπορούσε να είναι λίγο πιο πικάντικο… και μόνο οι εξωτερικές άκρες ανάβουν. Ενεργοποιήστε τα φρένα και γίνονται λίγο πιο φωτεινά. Ναι! Ακόμα αδύναμο όμως. Βάλτε το στους ρυθμούς του, 20 χιλιόμετρα, λόφους, διαμερίσματα και γρήγορους δρόμους. Κατέληξε στο 68 τοις εκατό όταν τελικά εγκαταστάθηκε. Ήμουν στο 40 τοις εκατό στο δρόμο για το σπίτι. Δώστε μια ευκαιρία στα κύτταρα να εγκατασταθούν, ισορροπία, ό,τι κι αν γίνει, όπως είπα, επέστρεψε στο 68.
  Βγάλτε το καινούργιο σας ποδήλατο έξω, αερίστε τα λάστιχα και βάλτε τους γείτονες να σας κοιτούν με αμηχανία καθώς προσπαθείτε να οδηγήσετε ένα ποδήλατο που ξεχάσατε να βάλετε πεντάλ και φωνάξτε «κουβάς! Είναι ηλεκτρικό!» Και μεγεθύνετε με τα πόδια σας στον αέρα γιατί δεν έχετε τίποτα να τα στηρίξετε. Στη συνέχεια, επιστρέψτε και τοποθετήστε τα πεντάλ και είστε έτοιμοι! Ναι! Ebikness!

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 37. Engweαγοράζω -

  Διαβάστε τις κριτικές πριν από την αγορά

  Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται να είναι στο σημείο. Η συνολική εμφάνιση είναι αρκετά δροσερή, όπως το μαύρο ματ χρώμα. Επίσης, όπως οι τροχοί, οι τροχοί μαγ. Σίγουρα όπως τα υδραυλικά φρένα και η διπλή ανάρτηση. Λίγα πράγματα δεν μου αρέσουν, ένα είναι το κάθισμα. Το τιμόνι είναι αρκετά στενό σε σύγκριση με το άλλο μου E-bike. Το κουδούνισμα των φτερών κάνει τις βόλτες με το ποδήλατο λίγο θορυβώδεις. Η κύρια απέχθειά μου είναι ότι η απόδοση δεν είναι ακριβώς αυτή που θα έπρεπε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο 750 W. Η τελική ταχύτητα είναι μόνο 35 χιλιόμετρα την ώρα και 45 αν το ξεκλειδώσετε. Δεν φαίνεται να είναι πιο ισχυρό ή ταχύτερο από το ηλεκτρονικό μου ποδήλατο 500 W. Επίσης, το εγχειρίδιο ήταν χαμηλότερο όταν προσπαθούσαμε να καταλάβω ποιες είναι οι παράμετροι στη μονάδα οθόνης. Η εξυπηρέτηση πελατών για το συγκεκριμένο ποδήλατο ήταν εντάξει. 

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 38. Steven -

  Ωραία βόλτα

  Λειτουργεί ομαλά και έχει υπέροχη αίσθηση, γυρίζει τα κεφάλια. 

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 39. Ανδρέας -

  Το Cruise Control είναι πολύ καλό

  Δυνατό σώμα και πλαίσιο

  Βοηθητικός(3) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 40. ΣΤΙΒΕΝ ΡΟΥΤΚΟΦΣΚΙ -

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟ

  ΜΕΓΑΛΟ EBIKE. ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΩΣ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο Πίνακας ΟΘΟΝΗΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΠΑΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. 

  Βοηθητικός(6) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 41. Χαβιέ Μολινόκ -

  Καταστηματάρχης ειλικρινής και επαγγελματική απάντηση εντός 24 ωρών σας στέλνετε μηνύματα φανταστικά μια δυνατή αγκαλιά και σας ευχαριστώ όλους

  Βοηθητικός(5) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 42. mimstyle -

  Je crois que c'est le vélo le plus incroyable que je n'ai jamais eu !
  Très puissant (1500w au max), solide, très confortable.

  https://i.ibb.co/xqcb2Y5/X5250254.jpg

  + PROS: Super rapide, très bonne reprise, beau, très bon matériel installé dessus?
  - CONS: Βάρος
  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 43. Huteau Stéphane -

  Γεια σας
  Est-ce que vous pouvez me τρομερό σχόλιο démonter le pédalier côté gauche de mon vélo ??

  + PROS: Très bien
  - CONS: Dur d'avoir un επαφή
  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
  • PayHelp (διευθυντής καταστήματος) -

   Bonjour Huteau,

   Voici une vidéo montrant comment retirer le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

   J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à υποστήριξη@engwe. Καθαρά si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

   αφορά,
   Équipe d'assistance Engwe

   Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 44. Πέτρος -

  Je viens de recevoir mon Engine pro 750 «amelioé». Livré και 8 jours. Emballage très complet , chaque pièce est protégée. Pas de vështirësiς majeures à le monter bien que le mode d'emploi soit inexistant (seul mauvais point). J ai un peu galéré avec le guidon mais ça marche. Le vélo est effectment lourd mais très maniable et très beau . Πωλείται εξαιρετικά άνετη, ανάρτηση AV/AR au top avec un confort de conduite incroyable. Les freins hydrauliques avant et arrière sont un vrai plus. Το L éclairage est aussi très bon et les information sur sélecteur très intuitives and complètes. Reste à valider l' autonomie en tout électrique. En un mot J adore ce vélo

  + PROS: Monté à 70%. Σύλληψη très robuste et esthétique. Puissance et confort au top avec και εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής
  - CONS: Δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσης
  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
  • PayHelp (διευθυντής καταστήματος) -

   Bonjour Pietro,

   Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

   Cordialement,
   L'équipe de support Engwe

   Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 45. jacenty -

  Rowerek fajny wygodny ale nie do dźwigania na piętra. Chcącym dokonać zakupu radzę pierw zorientować się że zakupienie przekładni która jednak się zużywa to wielki πρόβλημα jeśli w ogóle coś takiego jest dostępne gdziekolzcie, informaccie, informacjie …

  + PROS: Wygodny
  - CONS: Wady konstrukcyjne, łańcuch trze o oponę ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΤΟ DNO.
  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
  • PayHelp (διευθυντής καταστήματος) -

   Witaj Jacenty,

   Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Προσωπική επικοινωνία για pośrednictwem e-maila υποστήριξη@engwe. Καθαρά, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

   Ποζτροβιένια,
   Μικρόφωνο

   Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 46. Limbourg Hugo -

  Έχω ένα Engine Pro, j'en suis très περιεχόμενο, mais comme je fais le chabert avec de manière permanente, le vélo souffre énormément. J'ai déjà fait appel au service τεχνική, j'ai rapidement reçu les pèces qu'il me fallait pour entretenir et réparer mon vélo.
  Par contre je recherche un nouvel ax de pédalier pour mon vélo et là, j'ai difficile à me faire comprendre du service après vente chinois. Je pense que j'ai une bille de roulement qui est cassée, et aimerai changer cet ax qui n'est plus au top de sa forme.

  + PROS: Solide malgré qu'il soit εύκαμπτο. Από 60-75 χλμ. σε λειτουργία ύφεσης και 45-60 χλμ. σε κατάσταση λειτουργίας εκτός δρόμου.
  - CONS: Il est lourd et ne rentre pas dans le coffre de toute les voitures.
  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
  • PayHelp (διευθυντής καταστήματος) -

   Bonjour Limbourg,

   Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à υποστήριξη@engwe. Καθαρά και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

   αφορά,
   μικρόφωνο

   Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό

  Προσθέστε μια κριτική

  Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

  1.479

  Σύνολο παραγγελίας:
  Προσθήκη στο wishlistΠροστέθηκε στη λίστα επιθυμιώνΚαταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών 370
  Προσθήκη για σύγκριση
  λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
  ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Λογότυπο
  Συγκρίνετε τα στοιχεία
  • Σύνολο (0)
  Συγκρίνω
  0
  Καλάθι αγορών