ENGWE® Εξουσιοδοτημένος διανομέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Engwe Κατάστημα Σας καλωσορίζει. ♡

ENGWE ENGINE X (ΕΚΔΟΣΗ ΕΕ)

Προσθέστε την κριτική σας

1.399

Το προϊόν βαθμολογείται ως #2 στην κατηγορία Ηλεκτρικά ποδήλατα

Engwe® Engine X- Σχεδιασμένο στην τελειότητα στους δρόμους της ΕΕ! Ποδήλατο κορυφαίας ποιότητας με κορυφαίες επιδόσεις όπως κανένα άλλο. Αυτό το δημοφιλές ηλεκτρονικό ποδήλατο διαθέτει κινητήρα 250 W, όριο 25 KM/H, εμπρός και πίσω ανάρτηση, ελαφρύ αλλά ανθεκτικό αναδιπλούμενο πλαίσιο, αφαιρούμενη μπαταρία, διπλά μηχανικά δισκόφρενα, έξυπνη οθόνη LCD και ένα πραγματικά άνετο κάθισμα.

ENGWE ENGINE X (ΕΚΔΟΣΗ ΕΕ) Advanced Fat-Tire 1000 W Ebike 🏆

Engwe ENGINE Το X είναι ένα premium ηλεκτρικό ποδήλατο με τα καλύτερα προηγμένα χαρακτηριστικά ποδηλασίας. Engine Το X αναπτύχθηκε για πελάτες, των οποίων οι χώρες έχουν νομοθετικούς περιορισμούς μέγ. Κινητήρας 250W και ταχύτητα 25km/h. Engwe Engine Το X συμμορφώνεται πλήρως με αυτούς τους κανονισμούς.

Κάθε χαρακτηριστικό και λεπτομέρεια Engine Το X αναβαθμίζεται στην τελειότητα! Ο νέος κινητήρας χωρίς ψήκτρες μπορεί να φτάσει σε υψηλότερα υψώματα, μεγαλύτερες αποστάσεις και τελική ταχύτητα 25 KM/H. Τα πλήρη (εμπρός και πίσω) μηχανικά δισκόφρενα προσφέρουν ασφαλή και μικρή απόσταση φρεναρίσματος. Προηγμένη εμπρός και πίσω ανάρτηση με το περίφημο 20 x 4-inch Τα λιπαρά ελαστικά διασφαλίζουν ότι η διαδρομή είναι πάντα εξαιρετικά άνετη σε όλα τα εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του χιονιού, της παραλίας και άλλων μονοπατιών εκτός δρόμου. Διαφορές μεταξύ Engine Pro και Engine Τα Χ ορίζονται στο αυτό το άρθρο ή ακολουθήστε αυτή η σύνδεση για μια απλή σύγκριση προδιαγραφών.

Engwe ENGINE X Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

 • Νομικό καθεστώς της ευρωπαϊκής οδού σημαίνει αυτό Engwe Το μοντέλο είναι κατάλληλο για όλους τους δημόσιους και εκτός δρόμου δρόμους.
 • Ο κινητήρας 250 W προσφέρει σταθερή επιτάχυνση, ανάβαση σε λόφο και χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.
 • Μια αντικαταστάσιμη μπαταρία 48V13Ah επιτρέπει μεγάλες αποστάσεις έως και 60 km (ηλεκτρική λειτουργία). Αγοράστε μια επιπλέον μπαταρία!
 • Εμπρός και πίσω αμορτισέρ φροντίστε να σταθεροποιήσετε την εμπειρία οδήγησης.
 • 20 x 4-inch Ελαστικά λίπους κάνει την οδήγηση σταθερή και ασφαλή, ενώ απορροφά τους κραδασμούς από το ανώμαλο έδαφος.
 • Προηγμένη οθόνη LCD εμφανίζει όλες τις βασικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, λειτουργία, επίπεδο μπαταρίας, απόσταση και ρυθμίσεις παραμέτρων.
 • Εμπρός και πίσω μηχανικά δισκόφρενα σας επιτρέπουν να σπάσετε με ασφάλεια σε μικρές αποστάσεις.
 • Πτυσσόμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου διατηρεί την ελαφριά και ισχυρή του αντοχή με δυνατότητα αναδίπλωσης.
 • Εμπρός και πίσω φώτα LED φωτίστε το δρόμο τη νύχτα, διασφαλίζοντας ότι είστε καλά ορατοί.
 • Η πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου σας επιτρέπει να μεταφέρετε έως και 90 KG επιπλέον βάρους ή ένα άτομο.
 • Μπαταρία με κλειδί φροντίζει να μην το κλέψει κανείς. Φορτίστε το στο ποδήλατο ή βγάλτε το.
 • Γνήσιο Shimano 7 ταχυτήτων® Αλλάσσων χρησιμοποιείται για εναλλαγή ταχυτήτων από 1 σε επτά, ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Έλεγχος ταχύτητας είναι ένας τρόπος να κλειδώσετε την ταχύτητά σας, επιπλέον, να ελέγχετε την ταχύτητα με γκάζι αντίχειρα ή σύστημα υποβοήθησης ανίχνευσης.
 • Ελκυστικό σχέδιο Βρείτε περισσότερες φωτογραφίες χρηστών στο το Instagram μας.

 

Κινητήρας χαμηλής κατανάλωσης ισχύος 250 W

Ο πίσω τροχός έχει ενσωματωμένο κινητήρα χωρίς ψήκτρες πλήμνης. Αυτό το πρόσφατα αναβαθμισμένο brushless προσφέρει μεγάλες αποστάσεις οδήγησης λόγω της χαμηλής του κατανάλωσης, με δυνατότητα αναρρίχησης έως και 30° σε κλίσεις. Η τελική ταχύτητα είναι 25 km/h (χειροκίνητη ρύθμιση) με βέλτιστη αυτονομία έως και 100 km χάρη στην αντικαταστάσιμη μπαταρία λιθίου 48v 13Ah.

Κατασκευασμένο για δρόμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης

γέφυρα Engwe Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι πολύ γρήγορα και ισχυρά και επομένως κατάλληλα μόνο για ιδιωτικούς δρόμους. Επομένως Engwe δημιούργησε ένα μοντέλο, ειδικά σχεδιασμένο για να συμμορφώνεται με τα τοπικά νομικά όρια ταχύτητας 25 km/h και κινητήρα 250W. Engwe Engine Το X εξακολουθεί να αισθάνεται δυνατό και ισχυρό, έχει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά και μπορεί να σκαρφαλώσει σε λόφους έως και 30%. Εάν οι νομικοί περιορισμοί δεν σας αφορούν, σας συνιστούμε να επιλέξετε Engine Pro or EP-2 Pro Αντιθέτως.

Το εύρος κρουαζιέρας αυξήθηκε κατά 25% με Engwe Engine X

Engwe Engine X Το εύρος μπαταρίας μεγάλης διάρκειας αυξήθηκε 25%Η πρόσφατα αναβαθμισμένη μπαταρία λιθίου 48V13Ah είναι μικρότερη σε μέγεθος και ελαφρύτερη σε βάρος. Λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης, μπορεί να επιτύχει περίπου 25% μεγαλύτερη εμβέλεια ή αποστάσεις. Το προσδόκιμο ζωής είναι εξασφαλισμένο. Η μπαταρία είναι αντικαταστάσιμη, επομένως μπορείτε να τη φορτίσετε όταν βρίσκεται στο πλαίσιο του ποδηλάτου ή να τη βγάλετε και να τη φορτίσετε στο διαμέρισμα. Συνιστάται ιδιαίτερα να αγοράσετε μια επιπλέον μπαταρία για να διπλασιάσετε τις αποστάσεις οδήγησης όταν παραγγέλνετε ένα ποδήλατο.

20 x 4-inch Λιπαρά ελαστικά για παραλία, χιόνι, εκτός δρόμου και άλλα

Ελαστικό Fat 4x20 inch Μεγάλο ελαστικό μοτοσυκλέτας ENGWE Snow Mud OffroadΕλαστικά παχιά 20 x 4-inch ( Chaoyang ή CST) συνιστάται ιδιαίτερα ή ακόμα και απαραίτητο για γρήγορα ηλεκτρικά οχήματα. Μόλις το ηλεκτρικό ποδήλατο φτάσει σε ταχύτητα πάνω από 40 km/h, χρειάζεστε τα παχιά ελαστικά για επιπλέον σταθερότητα και προσωπική σας ασφάλεια. Προσφέρουν καλύτερη πρόσφυση στο έδαφος και απορροφούν όλα τα χτυπήματα από ανώμαλο έδαφος μαζί με το υδραυλική διπλή ανάρτηση. Η συνιστώμενη πίεση ελαστικών είναι 140 kpa.

Προηγμένη ανάρτηση ποδηλάτου σε Engwe Engine X

Όλα τα χτυπήματα από βραχώδεις δρόμους ή εδάφη εκτός δρόμου απορροφώνται από την προηγμένη τεχνολογία της εμπρός και πίσω ανάρτησης. Έχετε την επιλογή να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις προσαρμογής της μπροστινής ανάρτησης. Σε συνδυασμό με τεράστια ελαστικά, αυτό εξασφαλίζει μία από τις πιο ασφαλείς και πιο σταθερές διαδρομές σε όλα τα εδάφη. Είναι πολύ πιο άνετο στην οδήγηση από τα ηλεκτρικά ποδήλατα με στενά ελαστικά, ιδιαίτερα.

Δισκόφρενα – Μηχανικά μπροστινά & πίσω φρένα ποδηλάτου

Engwe Engine X Δισκόφρενα

Είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε μια λύση πέδησης ίδιου μεγέθους που να ταιριάζει με την ισχύ του κινητήρα. Engwe Engine Το X έρχεται εγκατεστημένο με μηχανικό σύστημα πέδησης εμπρός και πίσω, με διάμετρο δίσκου 160 mm, που αναλαμβάνει να σταματήσει εύκολα τις ταχύτητες των 25 KM/H. Πρώτα η ασφάλεια – μπορείτε πάντα να σταματήσετε γρήγορα και με ασφάλεια το ποδήλατο σε μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος. Ψάχνετε για υδραυλικό φρένο λαδιού; Ολοκλήρωση παραγγελίας Engwe Engine Pro.

Προηγμένη οθόνη LCD (8 x 5 cm) με Cruise Control

Η προηγμένη οθόνη/ελεγκτής LCD εμφανίζει την ένδειξη μπαταρίας, το ταχύμετρο, την επιλογή ταχύτητας (Πέρασμα 1 έως 5), τον μετρητή χιλιομέτρων, τον έλεγχο φωτός και τους κωδικούς σφάλματος. Η λειτουργία cruise control σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη γραφική σας βόλτα κλειδώνοντας τον επιθυμητό ρυθμό σε μια ηλεκτρική λειτουργία. Η οθόνη προσφέρει ιδανική αστραπή για να είναι καθαρά ορατή τις ηλιόλουστες μέρες καθώς και τη νύχτα.

Μηχανισμός εύκολης αναδίπλωσης με αναδιπλούμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου, 3 σκαλοπάτια

Το αναδιπλούμενο πλαίσιο από κράμα αλουμινίου προσφέρει απλή αναδίπλωση σε μόλις τρία στάδια, διατηρώντας παράλληλα τη δύναμη και την αντοχή του πλήρους πλαισίου. Επιπλέον, το τιμόνι και τα πεντάλ έχουν αναδιπλούμενη κατασκευή. Ένα χαμηλό βάρος έκπληξη για ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο με τόσο εξαιρετικές προδιαγραφές είναι η ελαφριά κατασκευή από κράμα αλουμινίου του πλαισίου, το οποίο παρά την εξαιρετική του αντοχή ζυγίζει μόλις 28.8 KG.

Μπροστινός προβολέας περιβάλλοντος 48 V LED και πίσω φως LED κόκκινος

Αγορά Engwe Engine X με οπίσθιο φως νυχτερινή ασφάλεια στους δρόμους της ΕυρώπηςΗ καλύτερη Engwe Engine PRO έρχεται με ένα μπροστινό φως και ένα πίσω φως, κάνοντας το ποδήλατο ορατό σε οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης. Αυτό εξασφαλίζει επιπλέον ασφάλεια στο σκοτάδι. Το μπροστινό φως χρησιμοποιεί τάση λειτουργίας 48 V με τσιπ LED υψηλής ισχύος που φωτίζει έως και 20 τετραγωνικά μέτρα. Το πίσω κόκκινο φως εξασφαλίζει ορατότητα από πίσω οχήματα.

Πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης με Engwe Engine Pro Λειτουργία πεντάλ, λειτουργία υποβοήθησης πεντάλ, Λειτουργία γκαζιού

Λειτουργία πεντάλ κάνει απλά πετάλι, χωρίς καμία βοήθεια κινητήρα. Επί Λειτουργία υποβοήθησης πεντάλ, κάνετε πετάλι, αλλά η ηλεκτρική υποβοήθηση σας δίνει επιπλέον ισχύ. Διατηρείτε τη φυσική αίσθηση του πετάλι ενώ επιτυγχάνετε εύκολα διπλάσια ταχύτητα και τριπλασιάζετε την απόσταση χωρίς να κουράζεστε. Σε Λειτουργία γκαζιού το πετάλι δεν απαιτείται καθώς ελέγχετε την ταχύτητα με το γκάζι και ελέγχετε την ταχύτητα όπως θέλετε.

Η καλύτερη Engwe Engine Ανθεκτική πίσω σχάρα ποδηλάτου του X

Ο στιβαρός και δυνατός πίσω φορέας του Engine Το X είναι απαράμιλλο με οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό ποδήλατο. Λόγω της πρόσθετης ενίσχυσης του, ο μεταφορέας μπορεί να μεταφέρει έως και 90 κιλά φορτίου ή ακόμα και ένα επιπλέον άτομο. Λειτουργεί όμορφα με Engwe τσάντες rack ποδηλάτων, που χωρούν έως και 35 λίτρα και πιθανώς δύο ακόμη μπαταρίες για εξαιρετικά μεγάλα ταξίδια.

Premium Ποιότητα από Engwe®🏆

EngweΗ ® είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή των πιο προηγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παραγωγής. Κατανοώντας ότι ένα καλό ηλεκτρονικό ποδήλατο δεν είναι το μόνο που έχει σημασία, Engwe® δημιούργησε ένα εξαιρετικά φθηνό μοντέλο τιμολόγησης. ENGINE Ο Χ είναι νικητής του premium design με τις πιο προηγμένες δυνατότητες ποδηλασίας!

Engwe EP-2 Pro Premium Ποιότητα

Engwe Engine Το πακέτο X περιλαμβάνει

 1. ENGINE X e-bike (75% προσυναρμολογημένο)
 2. Μία επαναλαμβανόμενη μπαταρία λιθίου 48V13Ah (στο πλαίσιο)
 3. Φορτιστής Μπαταρίας
 4. Εργαλεία συναρμολόγησης
 5. Εγχειρίδιο χρήστη

Engwe Engine X Πολιτικές αγορών

10Βαθμολογία εμπειρογνωμόνων
10 +
10 +
Εναιώρημα
10

Προσδιορισμός: ENGWE ENGINE X (ΕΚΔΟΣΗ ΕΕ)

Χωρητικότητα μπαταρίας (Ah)

13

Ισχύς αιχμής κινητήρα (WATT)

250

Μέγιστη ταχύτητα (KM/H)

25

Σύστημα πέδησης

Μηχανικό φρένο

Βάρος (KG)

28.8

Μέγεθος τροχού (inch)

X 20 4.0

Engwe Χρώμα
Shimano Gears

Ταχύτητα 7

Χρόνος φόρτισης (ώρα)

4.3

Εύρος ηλεκτρικής λειτουργίας (KM)

40 - 50

Μέγιστο εύρος υποβοήθησης πεντάλ (KM)

60 - 80

Μέγιστο φορτίο πίσω φορέα (KG)

90

Διαστάσεις (cm)

175 x 57 x 123

Διπλωμένες διαστάσεις (cm)

104 x 55 x 84

Ύψος σέλας (cm)

84 - 106

Ύψος τιμονιού (cm)

118 - 130

Μέγιστο φορτίο (KG)

175

Κατάλληλο ύψος (cm)

160 - 210

Αμορτισέρ (μπροστά)

Μηχανικό αμορτισέρ

Αμορτισέρ (πίσω)

/

Αδιάβροχη βαθμολογία (IPX)

IP2

Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας

/

Πιστοποίηση

CE, EN 15194, European Road Legal Status, RoHS

Εγγύηση (Μήνες)

12

Βίντεο: ENGWE ENGINE X (ΕΚΔΟΣΗ ΕΕ)

Κριτικές Χρηστών

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Γράψτε μια κριτική

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει "ENGWE ENGINE X (ΕΚΔΟΣΗ ΕΕ)”

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

1.399

Δεν υπάρχει απόθεμα

Προσθήκη στο wishlistΠροστέθηκε στη λίστα επιθυμιώνΚαταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών 48
Προσθήκη για σύγκριση
λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών