ENGWE® Εξουσιοδοτημένος διανομέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Engwe Κατάστημα Σας καλωσορίζει. ♡
Προτεινόμενα! - 15%

ENGWE P20

Προσθέστε την κριτική σας

1.099

(-15%)
Το προϊόν βαθμολογείται ως #7 στην κατηγορία Ηλεκτρικά ποδήλατα

Απολαύστε τις αστικές μετακινήσεις στα καλύτερά της με το Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο P20. Engineσχεδιασμένο για αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις με καινοτόμα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη οδήγηση στους δρόμους της πόλης.

Engwe P20: Η αξιόπιστη διαδρομή σας για περιπέτειες στην πόλη🏆

Ο αξιόπιστος σύντροφός σας για αστική εξερεύνηση, σχεδιασμένος για αποτελεσματικότητα, άνεση και ασφάλεια- Engwe P20

Απολαύστε τις αστικές μετακινήσεις στα καλύτερά της με το Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο P20. Διαθέτοντας ισχυρό κινητήρα 250 W, μπαταρία Samsung, αντικλεπτικό κλείδωμα και ελαστικά ανθεκτικά στη διάτρηση, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, άνεση και ασφάλεια για την πλοήγηση στους δρόμους της πόλης με ευκολία και σιγουριά.

ποδήλατο-τεχνολογία-καινοτομία-προχωρημένο-engwe-σελ20 ενεργή πόλη-ζωή-ποδήλατο-ζωντανό-engwe-σελ20 commuter-lifestyle-electric-bike-dynamic-engwe-σελ20 καινοτόμος-αστικός-μετακίνηση-μέλλον-engwe-σελ20.

Engwe P20 Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

 • Κινητήρας 250W: Αθόρυβος, αποδοτικός, αισθητήρας ροπής για ομαλή επιτάχυνση.
 • Κλειδαριά κατά της κλοπής: Ασφαλές κλείδωμα μπαταρίας, ήσυχο για αστικό πάρκινγκ.
 • Μπαταρία Samsung: Μεγάλης εμβέλειας, αξιόπιστη πηγή ενέργειας για εκτεταμένες αστικές μετακινήσεις.
 • Αισθητήρας ροπής: Αποκριτική, αποτελεσματική υποβοήθηση πεντάλ για αβίαστη εμπειρία οδήγησης.
 • Κίνηση ιμάντα άνθρακα: Ήσυχη, χαμηλής συντήρησης εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές αλυσίδες.
 • Ενσωματωμένα μπροστινά φώτα: Βελτιωμένη ορατότητα, ασφάλεια για νυχτερινή οδήγηση στην πόλη.
 • Σχέδιο γρήγορης αναδίπλωσης: Εύκολη κατάρρευση, βολική αποθήκευση για μετακινούμενους στην πόλη.
 • Υδραυλικά φρένα: Ισχυρό, με απόκριση στάση για συνθήκες αστικής κυκλοφορίας.
 • Μαγνητική βάση: Ασφαλής στάθμευση, πρόληψη κλοπών για αστικά περιβάλλοντα.
 • IP6 Στεγανοποίηση: Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, αξιόπιστη προστασία για οδήγηση παντός καιρού.
 • Ρυθμιζόμενο στέλεχος/κάθισμα: Προσαρμόσιμη θέση οδήγησης για εξατομικευμένη άνεση.
 • Πολυτελές κάθισμα SR: Λούτρινη, εργονομική σχεδίαση για άνεση σε εκτεταμένες διαδρομές.
 • Ελαφριά κατασκευή: Ελιγμός, εύκολος χειρισμός για αστική μετακίνηση.
 • Ελαστικά ανθεκτικά στη διάτρηση: Ανθεκτική, αξιόπιστη απόδοση στους δρόμους της πόλης.

Ισχυρός κινητήρας 250W

Engwe_P20_250W_Silent_Motor_50

Η Engwe Το P20 περιλαμβάνει έναν ανθεκτικό κινητήρα 250 W που φημίζεται για την εξαιρετική του απόδοση και απόδοση. Engineσχεδιασμένος για μητροπολιτικές ατμόσφαιρες, αυτός ο κινητήρας εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και αθόρυβη εμπειρία ενώ παρέχει εξαιρετική ροπή για απλή επιτάχυνση, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη. Ενσωματωμένο με μια προηγμένη φόρμουλα ανίχνευσης ροπής, οι μοτοσικλετιστές βιώνουν ένα εξατομικευμένο, διαισθητικό σύστημα υποβοήθησης πεντάλ που παρέχει 3 διακριτά επίπεδα υποβοήθησης, μεγιστοποιώντας τη χρήση ισχύος και ενισχύοντας τη συνολική οδηγική άνεση.

Αποτελεσματική αντικλεπτική κλειδαριά

Η Engwe Το P20 εστιάζει στην ασφάλεια των ποδηλατών με το προηγμένο σύστημα αντικλεπτικής κλειδαριάς του, συμπεριλαμβανομένης μιας αποκλειστικής συσκευής κλειδώματος μπαταρίας που λειτουργεί με ένα μοναχικό κόλπο. Δημιουργημένη για να προστατεύει σημαντικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, αυτή η ενσωματωμένη λύση ασφαλείας παρέχει στους ποδηλάτες ηρεμία όταν παρκάρουν οχήματα σε δημόσιους χώρους ή κρατούν το ποδήλατό τους μέσα. Engineσχεδιασμένο για απλότητα και αξιοπιστία, η αντικλεπτική κλειδαριά ενισχύει το Engwe Η φήμη του P20 ως αξιόπιστου, ασφαλούς μέσου μεταφοράς στην πόλη.

Μπαταρία Samsung 36V9.6 Ah

μπαταρία-πακέτο-μακράς εμβέλειας-απόδοση-engwe-σελ20_50

Επιπλωμένο με μπαταρία Samsung 36V9.6 Ah υψηλής χωρητικότητας Engwe Το P20 χρησιμοποιεί εξαιρετική αυτονομία περίπου 100 km με μία μόνο χρέωση, θέτοντας ένα νέο κριτήριο για εκτεταμένες αστικές μετακινήσεις. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία μπαταριών εξασφαλίζει σταθερή, ανθεκτική απόδοση, παρέχοντας στους ποδηλάτες την ευελιξία να ανακαλύψουν το αστικό τοπίο χωρίς προβλήματα περιορισμών εμβέλειας. Με την αξιόπιστη πηγή ισχύος του, το Engwe Το P20 εξασφαλίζει έναν αξιόπιστο και διαρκή τρόπο μεταφοράς για καθημερινά ταξίδια.

Μονάδα ανίχνευσης ροπής

Ανεβάζοντας την εμπειρία του αναβάτη σε ολοκαίνουργια ύψη, το Engwe Το P20 διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αισθητήρα ροπής, προσφέροντας απαράμιλλη απόκριση και απόδοση. Αυτό το εξελιγμένο σύστημα αισθητήρων ανακαλύπτει με ακρίβεια την είσοδο πεντάλ, αλλάζοντας αβίαστα τα επίπεδα υποβοήθησης του ηλεκτροκινητήρα για να ταιριάζει με τον ρυθμό του μοτοσικλετιστή και τα προβλήματα εδάφους. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή, φυσική εμπειρία οδήγησης που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα ισχύος, ελαχιστοποιώντας τη χρήση ισχύος, εξοπλίζοντας τους ποδηλάτες να ξεπερνούν αβίαστα τα αστικά περιβάλλοντα με ακρίβεια και έλεγχο.

Κίνηση ιμάντα άνθρακα

χαμηλής συντήρησης-ιμάντα-οδήγηση-αποδοτικότητα-engwe-p20_300x300

Engineφτιαγμένο για ανθεκτικότητα και χαμηλή συντήρηση, το Engwe Το P20 επιδεικνύει μια κίνηση με ιμάντα άνθρακα 33000km, παρέχοντας στους ποδηλάτες μια αθόρυβη, χωρίς λίπος εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές αλυσίδες μετάδοσης κίνησης. Διάσημο για την ανθεκτικότητά του και την αξιοπιστία του, αυτό το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης εξαλείφει τη ζήτηση για τακτικές τροποποιήσεις ή λίπανση, προσφέροντας στους ποδηλάτες μια άνετη εμπειρία οδήγησης. Με τη στιβαρή κατασκευή και την εξαιρετική ελαστικότητά του, η μετάδοση με ιμάντα άνθρακα εξασφαλίζει ομαλές, ανενόχλητες εμπειρίες, ενισχύοντας τη συνολική οδηγική ικανοποίηση και άνεση.

Ενσωματωμένα μπροστινά φώτα

Integrated_Front_Light_Engwe_Ρ20_50

Engineed για ασφάλεια και έκθεση, το Engwe Το P20 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο μπροστινό φως, βελτιώνοντας την ευαισθητοποίηση του αναβάτη και διασφαλίζοντας τη βέλτιστη παρουσία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Δημιουργημένοι για να ικανοποιούν αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας, αυτά τα ενσωματωμένα φώτα προσφέρουν στους ποδηλάτες πρόσθετη αυτοπεποίθηση κατά την πλοήγηση στους αστικούς δρόμους μετά το σκοτάδι, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων και ενισχύοντας τη γενική ασφάλεια οδήγησης. Με το λεπτομερές σύστημα φωτισμού του, το Engwe Το P20 εξασφαλίζει μια ασφαλή και φωτισμένη εμπειρία οδήγησης, μέρα ή βράδυ.

10s Διπλώστε άνετα

Αναπτύχθηκε για μέγιστη άνεση και φορητότητα, το Engwe Το P20 περιλαμβάνει έναν φιλικό προς το χρήστη μηχανισμό αναδίπλωσης, που επιτρέπει στους ποδηλάτες να καταρρέουν το ποδήλατο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα με πολύ μικρή πρωτοβουλία. Επιπροσθέτως, engineΦτιαγμένο για απλότητα και αποτελεσματικότητα, αυτό το μικρό αναδιπλούμενο στυλ επιτρέπει πολύ εύκολο χώρο μεταφοράς και αποθήκευσης, καθιστώντας το βέλτιστο για ταξιδιώτες που περιηγούνται σε δίκτυα μεταφοράς πολλαπλών μέσων ή χρειάζονται θεραπείες συμπαγούς χώρου αποθήκευσης. Με το φιλικό προς το χρήστη σύστημα αναδίπλωσης, το Engwe Το P20 παρέχει απαράμιλλη ευελιξία και ευκολία στους μητροπολιτικούς ποδηλάτες εν κινήσει.

Υδραυλικά φρένα

responsive-braking system-reliable-engwe-p20_300x300

Εστιάζοντας στην ασφάλεια και τον έλεγχο των μοτοσικλετιστών, το Engwe Το P20 είναι εξοπλισμένο με υδραυλικά φρένα υψηλής απόδοσης που φημίζονται για την εξαιρετική τους δύναμη ακινητοποίησης και απόκριση. EngineΜε σκοπό την παροχή ακριβούς καμπής και τακτικής απόδοσης ακινητοποίησης, επίσης σε ζημιογόνα προβλήματα, αυτά τα φρένα χρησιμοποιούν ποδηλάτες αυξημένη εμπιστοσύνη και σταθερότητα κατά την πλοήγηση σε μητροπολιτικά περιβάλλοντα. Με το αξιόπιστο σύστημα πέδησης, το Engwe Το P20 κάνει σίγουρα μια ασφαλή και απολαυστική εμπειρία οδήγησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους ποδηλάτες να δουν το αστικό τοπίο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Μαγνητική βάση

magnetic_holder_mechanism_300x300

Ενισχύοντας την άνεση και την ασφάλεια των μοτοσικλετιστών, το Engwe Το P20 περιλαμβάνει έναν μαγνητικό μηχανισμό συγκράτησης που δημιουργήθηκε για να ασφαλίζει και τα δύο ελαστικά στη θέση τους όταν είναι σταθμευμένα. EngineΦτιαγμένο για απλότητα στη χρήση και αξιοπιστία, αυτό το πρωτοποριακό ασφαλιστικό μέσο προσφέρει στους ποδηλάτες πρόσθετη ηρεμία, αποθαρρύνοντας τη διάρρηξη και εγγυάται ασφάλεια όταν αφήνουν το ποδήλατο αγνοημένο. Με την ανθεκτική κατασκευή και την απλή διάταξη, ο μαγνητικός ιδιοκτήτης ενισχύει το Engwe Η διαδικτυακή φήμη του P20 ως ένα αξιόπιστο, προστατευμένο περιβάλλον μητροπολιτικών μεταφορών.

IP6 Στεγανοποίηση

Η Engwe Το P20 διαθέτει στεγανοποίηση IP6, εξασφαλίζοντας προστασία από βροχοπτώσεις, υγρασία και περιβαλλοντικές ακαθαρσίες. Engineσχεδιασμένο για ανθεκτικότητα, προστατεύει κρίσιμα στοιχεία, επιτρέποντας σίγουρη οδήγηση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Είτε μετακινείστε στη βροχή είτε σε βρεγμένους δρόμους, το Engwe Το P20 προσφέρει απαράμιλλη προστασία για μια ασφαλή, ικανοποιητική οδήγηση.

Ρυθμιζόμενο στέλεχος και κάθισμα

Engwe_P20_Adjustable_Stem_50

Η Engwe Το P20 προσφέρει προσαρμόσιμη άνεση με το εύκαμπτο στέλεχος και το κάθισμά του, καλύπτοντας τις ατομικές προτιμήσεις και τη γεωμετρία του αμαξώματος. Engineσχεδιασμένα για προσαρμοστικότητα, αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιστοποιούν την απόδοση για τις μετακινήσεις ή τις χαλαρές βόλτες. ο Engwe Το P20 εξασφαλίζει μια εργονομική εμπειρία για αναβάτες όλων των μεγεθών με τον εξατομικευμένο σχεδιασμό του. Αυτό ενισχύει τη συνολική ικανοποίηση και την απόδοση σε αστικούς δρόμους ή γραφικές διαδρομές.

Κάθισμα SR

πολυτελές-sr-καθίσματα-άνετη-βόλτα-engwe-p20_300x300

Ανεβάζοντας την άνεση του μοτοσικλετιστή στις υψηλότερες απαιτήσεις, το Engwe Το P20 είναι εξοπλισμένο με ένα premium κάθισμα SR γνωστό για την πολυτελή επένδυση και τον εργονομικό σχεδιασμό του. Εξάλλου, engineΦτιαγμένο για παρατεταμένες εμπειρίες και βέλτιστη βοήθεια, αυτό το πολυτελές κάθισμα εξασφαλίζει αξιοσημείωτη άνεση και ασφάλεια, ακόμη και σε εκτεταμένες συνεδρίες ποδηλασίας. Σχεδιασμένο για τη μείωση των σημείων πίεσης και τη μείωση της κόπωσης, το κάθισμα SR παρέχει στους ποδηλάτες εξαιρετική άνεση και υποστήριξη. Ενισχύει τη συνολική οδηγική ικανοποίηση και αντοχή με την ανώτερη άνεση και τον εργονομικό σχεδιασμό.

Ελαφρύ κτήριο

Βελτιστοποιώντας την κινητικότητα και την ευελιξία, το Engwe Το P20 επιδεικνύει ένα ελαφρύ κτίριο με βάρος μόλις 18.5 kg.Engineσχεδιασμένο για απλό χειρισμό και μεταφορά, ο ελαφρύς σχεδιασμός του Engwe Το P20 επιτρέπει στους ποδηλάτες να σηκώνουν, να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν εύκολα το ποδήλατο. Επιπλέον, είτε πλοηγείστε σε σκάλες, επιβιβάζεστε σε μέσα μαζικής μεταφοράς είτε αποθηκεύετε σε συμπαγείς χώρους, η ελαφριά κατασκευή του προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία και ευκολία. Οι ποδηλάτες ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν το αστικό τοπίο αβίαστα και με αυτοπεποίθηση με το Engwe P20.

Ελαστικά ανθεκτικά στη διάτρηση

ανθεκτικά στα τρυπήματα-λάστιχα-ανθεκτικά-engwe-p20_300x300

Engineφτιαγμένο για μακροζωία και αξιοπιστία, το Engwe Το P20 περιλαμβάνει ελαστικά ανθεκτικά στη διάτρηση που έχουν δημιουργηθεί για να αντέχουν στις ακραίες συνθήκες της ποδηλασίας στην πόλη. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και ενισχυμένα με προηγμένη τεχνολογία ανθεκτική στη διάτρηση, αυτά τα ελαστικά εμπνέουν στους ποδηλάτες πρόσθετη αυτοπεποίθηση και άνεση κατά την πλοήγηση σε ανώμαλο έδαφος ή δρόμους γεμάτους συντρίμμια. Επίσης, η εξαιρετική αντοχή τους εξασφαλίζει αδιάλειπτη οδηγική απόλαυση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο των flat και ενισχύοντας τη συνολική αξιοπιστία και απόδοση.

Premium Ποιότητα με Εξαιρετική Προσιτότητα & Φθηνή τιμή!🏆

EngweΗ ® είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή των πιο προηγμένων ηλεκτρικών ποδηλάτων ακολουθώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παραγωγής. Κατανοώντας ότι ένα καλό ηλεκτρονικό ποδήλατο δεν είναι το μόνο που έχει σημασία, Engwe® δημιούργησε ένα εξαιρετικά φθηνό μοντέλο τιμολόγησης. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε τη δική σας έρευνα και να συγκρίνετε Engwe® ηλεκτρονικά ποδήλατα με ανταγωνιστικά μοντέλα. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν μπορείτε να βρείτε άλλα προηγμένα ποδήλατα σε τόσο προσιτό εύρος τιμών. Νικητής προηγμένου σχεδιασμού, νικητής της τιμής! 🏆

Engwe EP-2 Pro Premium Ποιότητα

Engwe P20 Το πακέτο περιλαμβάνει

 1. P20 e-bike (75% προσυναρμολογημένο)
 2. Μία αντικαταστάσιμη μπαταρία λιθίου 36V9.6Ah
 3. Φορτιστής Μπαταρίας
 4. Εργαλεία συναρμολόγησης
 5. Εγχειρίδιο χρήστη

Engwe P20 Όροι και Πολιτικές

αστικός τρόπος ζωής-ποδήλατο-μοντέρνο-engwe-σελ20

9.5Βαθμολογία εμπειρογνωμόνων
Απολαύστε τις αστικές μετακινήσεις στα καλύτερά της με το Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο P20. Engineσχεδιασμένο για αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, συνδυάζει ισχυρές επιδόσεις με καινοτόμα χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευχάριστη οδήγηση στους δρόμους της πόλης.
Εναιώρημα
9.5

Προσδιορισμός: ENGWE P20

Χωρητικότητα μπαταρίας (Ah)

36V9.6Ah

Ισχύς αιχμής κινητήρα (WATT)

250W

Μέγιστη ταχύτητα (KM/H)

25 KM / H

Σύστημα πέδησης

Υδραυλικά δισκόφρενα

Βάρος (KG)

18.5kg

Μέγεθος τροχού (inch)

20 × 1.95 "

Engwe Χρώμα

Μαύρο, Λευκό, Πράσινο

Shimano Gears

Μονό εργαλείο

Χρόνος φόρτισης (ώρα)

5-6hrs

Εύρος ηλεκτρικής λειτουργίας (KM)

30

Μέγιστο εύρος υποβοήθησης πεντάλ (KM)

100

Μέγιστο φορτίο πίσω φορέα (KG)

/

Διαστάσεις (cm)

* 158 21.5 * 113cm

Διπλωμένες διαστάσεις (cm)

* 90 42 * 62cm

Ύψος σέλας (cm)

76-102cm

Ύψος τιμονιού (cm)

104-120cm

Μέγιστο φορτίο (KG)

120

Κατάλληλο ύψος (cm)

155-190cm

Αμορτισέρ (μπροστά)

/

Αμορτισέρ (πίσω)

/

Αδιάβροχη βαθμολογία (IPX)

IPX6

Σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας

/

Πιστοποίηση

CE, EN 15194, RoHS

Εγγύηση (Μήνες)

12

Κριτικές Χρηστών

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Γράψτε μια κριτική

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη.

Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει "ENGWE P20"

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

1.099

Δεν υπάρχει απόθεμα

Προσθήκη στο wishlistΠροστέθηκε στη λίστα επιθυμιώνΚαταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών 224
Προσθήκη για σύγκριση
λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών