Προτεινόμενα! - 9%

Kaabo Mantis 10 Pro+

Η αρχική τιμή ήταν: 2.199€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.999€.

(-9%)

Η Kaboo Mantis 10 Pro+ είναι ένα ηλεκτρονικό σκούτερ διπλής ανάρτησης υψηλής απόδοσης με διπλή κίνηση και ανάρτηση που φέρνει επιδόσεις εκτός δρόμου στο αστικό περιβάλλον. Αυτό το σκούτερ μπορεί να επιτύχει ταχύτητες έως και 60 km/h και διαθέτει βέλτιστη αυτονομία 90 km με μία μόνο φόρτιση.
Τώρα διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα.

Κατηγορία:

Kaabo Mantis 10 Pro+ 2000w 60v 24.5AH Δικινητήριο Ηλεκτρικό σκούτερ με δύο τροχούς 🏆

Το Kaabo Mantis 10 που ζυγίζει μόνο 30 κιλά, είναι πραγματικός νικητής στην κατηγορία ευκινησίας υψηλών επιδόσεων. Το σκούτερ διπλώνει επίσης για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Αυτή η έκδοση Pro της σειράς Mantis διαθέτει διπλούς κινητήρες 1000v χωρίς ψήκτρες 60w που αποδίδουν μέγιστη ισχύ έως και 3200 watt με δυνατότητα αναρρίχησης 45% σε κλίσεις.
Η τελική ταχύτητα είναι 70km/h με τεράστια βέλτιστη αυτονομία 90km χάρη στην αναβαθμισμένη μπαταρία λιθίου LG/Samsung 60v 24.5Ah. Η μπροστινή και η πίσω ανάρτηση ψαλιδιού προσφέρουν ελεγχόμενη οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος. Η οδήγηση σε χωμάτινα μονοπάτια και το άλμα πάνω από ρίζες δέντρων δεν είναι πρόβλημα. Τα διπλά φώτα LED προβολέα μπροστά και πίσω βεβαιωθείτε ότι έχετε προσέξει, όπως και οι δροσερές λωρίδες LED deck.
Αυτό το κορυφαίο Mantis διαθέτει μπαταρία LG / Samsung 24.5 AH, πλήρως υδραυλικά εμπρός και πίσω δισκόφρενα και το διάσημο χειριστήριο Minimotors® που επιτρέπει επιπλέον προηγμένες λειτουργίες όπως ABS και πέδηση ανάκτησης. Με βάρος 30 κιλά, το σκούτερ διπλώνει επίσης για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Κύρια πλεονεκτήματα του Kaabo Mantis 10 Pro+

 • 10 Inch Ελαστικά βεβαιωθείτε ότι η οδήγηση είναι σταθερή και ασφαλής, καθώς τα μικρά χτυπήματα ή οι ατέλειες του δρόμου ανήκουν στο παρελθόν.
 • Κρουστικοί βραχίονες ανάρτησης τοποθετημένο ψηλά πάνω από το έδαφος, φροντίστε να μην αγγίξετε ή να χτυπήσετε ποτέ κανένα εμπόδιο.
 • Ανοιξιάτικα Αμορτισέρ απορροφά επιπλέον τυχόν κραδασμούς και προσφέρει πολύ πιο ομαλή και ασφαλή οδήγηση.
 • Διπλοί κινητήρες χωρίς ψήκτρες 1000 Watt, με μεγαλύτερη ισχύ αιχμής, γίνεται αισθητό με ακραίες επιταχύνσεις και υψηλές ταχύτητες.
 • Αναδιπλούμενο σχέδιο φροντίζει να μπορείτε πάντα να διπλώνετε το Kaabo Mantis σας και να το αποθηκεύετε ή να το τοποθετείτε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.
 • Έξυπνη οθόνη LCD της Minimotors® είναι γνωστό ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο με εκπληκτικές ικανότητες οδήγησης.
 • Μπροστινά και πίσω υδραυλικά δισκόφρενα προσφέρουν γρήγορο και ασφαλές σπάσιμο με την πρόσθετη επιλογή ασφαλούς πέδησης ABS.
 • Το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης επιβραδύνει επιπλέον το ηλεκτρικό σκούτερ και φορτίζει την μπαταρία ενώ επιβραδύνει.
 • Ισχύς φρεναρίσματος τελευταίας τεχνολογίας συγκρίθηκε επαγγελματικά με αποτελέσματα που έδειξαν ότι είχε τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος.
 • Φώτα LED εμπρός, πίσω και στο κατάστρωμα κάνουν το σκούτερ ορατό τη νύχτα και προσφέρουν φουτουριστική εμφάνιση λόγω των μπλε πλαϊνών LED.

10 Inch Ελαστικά στο Kaabo Mantis 10 Pro+

Το υψηλού βαθμού 10-inch Τα ελαστικά παρέχουν καλύτερη πρόσφυση και προσφέρουν ελεγχόμενη οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος. 10-inch Τα ελαστικά διασφαλίζουν ότι η οδήγηση είναι σταθερή και ασφαλής, καθώς τα μικρά χτυπήματα ή οι ατέλειες του δρόμου ανήκουν στο παρελθόν.

Κρουστικοί βραχίονες ανάρτησης

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι οι εντυπωσιακοί βραχίονες ανάρτησης, που συνδέουν τους τροχούς με το αμάξωμα. Αυτοί οι βραχίονες ανάρτησης υποστηρίζονται από διπλά αμορτισέρ για πρόσθετη άνεση, που χειρίζονται εύκολα τους πιο ανώμαλους δρόμους και έχουν φανταστικό χειρισμό για σταθερή οδήγηση.

Ανοιξιάτικα Αμορτισέρ

Εξοπλισμένα με ανάρτηση ελατηρίου, αυτά τα δύο διπλά αμορτισέρ προσφέρουν μια εκπληκτική βόλτα σε ανώμαλο έδαφος, επομένως η οδήγηση σε χωμάτινα μονοπάτια και το άλμα πάνω από ρίζες δέντρων δεν αποτελεί πρόβλημα.

Διπλοί κινητήρες χωρίς ψήκτρες 1000 Watt

Και οι δύο τροχοί διαθέτουν κινητήρες πλήμνης που επιλέγονται από τον αναβάτη από μονή έως διπλή κίνηση. Αυτοί οι δίδυμοι κινητήρες χωρίς ψήκτρες των 1000 watt αποδίδουν μέγιστη ισχύ 3200 Watt με δυνατότητα αναρρίχησης 40% σε κλίσεις. Η τελική ταχύτητα είναι 70km/h με βέλτιστη αυτονομία 90km χάρη στην μπαταρία λιθίου 60v 24.5Ah.

Αναδιπλούμενο Kaabo Mantis 10 Pro+

Με μέγιστο βάρος αναβάτη έως 120 κιλά και καθαρό βάρος μόλις 30 κιλά, το σκούτερ είναι επίσης αναδιπλούμενο για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Έξυπνη οθόνη LCD

Η αρχική οθόνη/ελεγκτής Minimotors® EY3 περιλαμβάνει ένδειξη μπαταρίας, ταχύμετρο, ρύθμιση ταχύτητας, χιλιομετρική διαδρομή, ODO (διάρκεια ζωής), έλεγχο φωτός, επίπεδο τάσης, στάθμη ηλεκτρικού ρεύματος και κωδικούς σφάλματος.

Μπροστινά και πίσω δισκόφρενα

Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω δισκόφρενα παρέχουν μεγάλη ισχύ ακινητοποίησης, αντιμετωπίζοντας τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης

Τα υδραυλικά φρένα Mantis 2000w διαθέτουν επίσης ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης, που σημαίνει ότι ένα ελαφρύ πάτημα στα φρένα θα απενεργοποιήσει τον πίσω κινητήρα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που βοηθά στη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος και προστατεύει τον κινητήρα από υπερβολική καταπόνηση.

Ισχύς φρεναρίσματος τελευταίας τεχνολογίας

Είναι απολύτως απαραίτητο να έχετε μια λύση πέδησης ίδιου μεγέθους που να ταιριάζει με την ισχύ του κινητήρα. Το μοντέλο Mantis 2000w 24.5AH, επομένως, έρχεται εγκατεστημένο με ένα υδραυλικό σύστημα πέδησης υψηλής πίεσης που αναλαμβάνει να σταματήσει την ακατέργαστη ισχύ 2000 watt και από τους δύο κινητήρες.

Φώτα LED εμπρός, πίσω και στο κατάστρωμα

Το Kaabo Mantis Pro έρχεται με φώτα μπροστά, πίσω και στο κατάστρωμα, καθιστώντας τον αναβάτη πολύ ορατό σε οποιαδήποτε κατάσταση οδήγησης για επιπλέον ασφάλεια.

Προσδιορισμός: Kaabo Mantis 10 Pro+

Χαρακτηριστικά
Βάρος (KG)

30 kg

Χαρακτηριστικά
Χρώμα

Μαύρο, Μπλε, Κόκκινο, Ασημί

Μπαταρία

LG Li-ion 60V 24.5Ah

Θέση μπαταρίας

κάτω από το σκάφος

φρένα

Πλήρες Υδραυλικά Φρένα + ABS

Διαστάσεις

126.7x56x23 cm

Display

Ένδειξη/γκάζι ελαχίστων κινητήρων

κίνησης

κίνηση στους εμπρός & πίσω τροχούς

Εκτιμώμενο εύρος

115 χιλιόμετρα (eco / μονή διαδρομή)*, 90 χιλιόμετρα (eco / μονή διαδρομή)*

Διαστάσεις (διπλωμένο)

126x56x48cm

Φώτα

Μπροστινό φως LED+φωτιστικό κατάστρωμα LED+Φωτιστικό φλας+Προβολέας με κόρνα

Μηχανοκίνητα

2x60V 1000W BLDC

Εναιώρημα

εμπρός και πίσω βραχίονες ελατηρίου

Μέγεθος ελαστικών

Ελαστικά αέρα 10" x 2,5".

Τελική ταχύτητα

60 km / h

Όριο βάρους

120 kg / lbs 265

21 κριτικές για Kaabo Mantis 10 Pro+

4.9 από 5
19
2
0
0
0
Γράψτε μια κριτική
Εμφάνιση όλων Πολύ χρήσιμο υψηλότερη Βαθμολογία χαμηλότερη Βαθμολογία
 1. Pauly98 -

  Το καλό σκούτερ έφτασε πολύ γρήγορα. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα, το προτείνω Engwe Κατάστημα Kaabo!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 2. Malik Q -

  Το σκούτερ είναι καλύτερο από το αναμενόμενο, η ποιότητα είναι σε υψηλό επίπεδο, οδηγεί και τρέχει υπέροχα. Το δέμα ήρθε στο σπίτι μου σε 6 εργάσιμες ημέρες

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 3. Μάριο Μύλλερ -

  Έχω μια ερώτηση, μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον μπαταρία για το σκούτερ μου; Χρειάζομαι το 24.5 ώρες παρακαλώ

  Βοηθητικός(2) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 4. Aamir -

  3 υπνάκο αλατ μεγκοτ! Σούπερ! Csak πράκτορας Lani tudom less eladot!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 5. LOREAN B. SONI -

  Προτείνω το κατάστημα kaabomantis.com

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 6. Ρούντολφ Κίρς -

  Το σκούτερ έφτασε σε λίγο καιρό από τότε που αγοράστηκε σε προπαραγγελία, πολύ αξιόπιστος πωλητής.. Μετά από μια μέρα είχα πρόβλημα με το χειριστήριο, αλλά αμέσως μου έδωσαν την αντικατάσταση εντός εγγύησης.. Εξαιρετική επικοινωνία πωλητή, έτοιμο να καντε καμια ερωτηση.. τιποτα κακο να πω..

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 7. Johan Johy -

  Αγαπητέ KAABO, σε ευχαριστώ που μου έφερες αυτό το θηρίο. Πριν είχα το Zero10, αλλά δεν μπορείτε να το συγκρίνετε με αυτό το γρήγορο θηρίο. Είναι κάπως τρελό. Ακόμα και οι άνθρωποι που αγαπούν την ταχύτητα, τη φοβούνται. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ. Ευχαριστώ. Johy

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 8. Μαμά  -

  Έφτασαν 4 μέρες στο σπίτι μου, το σκούτερ είναι σε καλή κατάσταση. Εντελώς νέο Mantis 10 Plus με οθόνη Minimotors. Τέλειο σκούτερ καλή τιμή. Είμαι τόσο χαρούμενος με αυτό το σκούτερ. Κορυφαίο κατάστημα!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 9. ΜΑΡΙΑ Μ. Μ, -

  Οδηγεί καλά, αρκετά γρήγορα. Χρειάζεται μακρύτερο πίσω λασπωτήρα για τη βροχή. Μου ήταν δύσκολο να συγκεντρώσω τόσα χρήματα. Είναι ένα καλό σκούτερ, αλλά πρέπει να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Ας ελπίσουμε ότι θα διαρκέσει για πολλά χρόνια. Το κατάστημα ήταν γρήγορο, ευχαριστώ!. Μ

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 10. sarah w. <3 -

  Ευχαριστώ τη Miss Loida για την γρήγορη απάντηση και την υποστήριξη μέσω των email. Δεν κατάλαβα κάποιες διαφορές μεταξύ του Mantis PRO plus και του mantis plus, αλλά νομίζω ότι το πήρα και μόλις παρήγγειλα το escooter μου. Ευχαριστώ ειλικρινά. Σάρα

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 11. WinSTONE -

  Υπέροχο και δυνατό. Συνιστώ να αγοράσετε ένα φαρδύτερο λασπωτήρα για το πίσω μέρος

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 12. Davidoff -

  Η ομάδα πωλήσεων του καταστήματος ήταν υπομονετική και εξυπηρετική και απάντησαν σε κάθε ερώτησή μου σχετικά με το σκούτερ πριν το παραγγείλω. Το πακέτο έφτασε γρήγορα και σε καλή κατάσταση, ανυπομονώ να το οδηγήσω τώρα! Συνιστώ αυτό το ηλεκτρονικό σκούτερ!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 13. ΕΙΝΑΙ  -

  δίνω 5 αστέρια, αλλά περιμένω νέο χειριστήριο καθώς αυτό είχε πρόβλημα

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 14. θαυμαστής BB -

  Αξίζει να σημειωθούν λιγότερα από 10 αστέρια! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ΓΡΗΓΟΡΗ παράδοση. Όλοι οι πωλητές θέλουν να στείλουν ως "προπώληση", αλλά το kaabomantis.com το έχει σε απόθεμα και λαμβάνετε σε λίγες μέρες το φοβερό του

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 15. Χαβιέ Μολινόκ -

  Το Kaabo είναι υπέροχο, έφτασε σε 5 ημέρες. Άριστη επικοινωνία με το κατάστημα, και μου απάντησαν με ένα τηλεφώνημα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το κατάστημα!!!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 16. δίαιτα  -

  Πολύ ωραίο και καλό σκούτερ που οδηγεί γρήγορα. Το σέρβις του καταστήματος είναι πραγματικά καλό.. καλά ενημερωμένο και αξιόπιστο με πληρωμές. Με 4 μέρες το σκούτερ στάθηκε σπίτι μου και μπορούσα να απολαύσω .. χοντρά 5 αστέρια

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 17. Μίτγια Κόβατς -

  Απολαμβάνω τις βόλτες. Είμαι τυχερός που στην πόλη μου η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται αν πας να νηστέψεις. Άρα αφαίρεσα το όριο των 25 KMH και μπορώ να πάω πολύ γρήγορα. Μίτγια

  Βοηθητικός(1) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 18. Σάρα Κόβατς -

  όπως περιγράφεται γρήγορη παράδοση πολύ χαρούμενος παντού το συνιστώ ανεπιφύλακτα.!!!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 19. Ανδρέας -

  πολύ καλό μαγαζί και σκούτερ! Τα σκούτερ φτάνουν γρήγορα σε καλή κατάσταση όπως είπε ο πωλητής, φτάνουν σε 3 ημέρες πέρα ​​από τις προσδοκίες μου. Τέλειος!

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 20. Sp00cky -

  Το mantis 10 παρελήφθη σε 5 εργάσιμες ημέρες. Όλα είναι τέλεια μετά την πώληση. πολύ καλό μαγαζί. ένα από τα καλύτερα.

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό
 21. Αντόνιο Λεβίν -

  Οπως περιγραφεται. Αξιόπιστο κατάστημα. Το σκούτερ φαίνεται στιβαρό και καλής ποιότητας. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω σε ένα μακρύ ταξίδι

  Βοηθητικός(0) άχρηστες(0)Έχετε ήδη ψηφίσει αυτό

  Προσθέστε μια κριτική

  Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

  Η αρχική τιμή ήταν: 2.199€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.999€.

  Προσθήκη στο wishlistΠροστέθηκε στη λίστα επιθυμιώνΚαταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών 3
  Προσθήκη για σύγκριση
  Kaabo Mantis 10 Pro+

  Η αρχική τιμή ήταν: 2.199€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.999€.

  λάθος:
  ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
  Λογότυπο
  Συγκρίνετε τα στοιχεία
  • Σύνολο (0)
  Συγκρίνω
  6
  Καλάθι αγορών