ENGWE® Εξουσιοδοτημένος διανομέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Engwe Κατάστημα Σας καλωσορίζει. ♡
ΠΑΧΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ
X 26 4 inch
Πιο ανετα
Deal Score+ 29
Deal Score+ 21
ΛΕΠΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ
24 - 28 inch
Φθηνότερη τιμή
FAT TIRE vs THIN TIREΔύο ηλεκτρικά ποδήλατα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!
VS
Αισθάνεται σταθερόΣτερεά σταθερή βόλτα
VS
Χρήση παντός εδάφουςΔρόμος, χιόνι, παραλία, εκτός δρόμου
VS
Ανθεκτικό σε κραδασμούςΑπορροφά επιπλέον κραδασμούς
VS
Ικανότητα προς ελιγμόΤαχύτερη στροφή
VS
Ανώτερη πρόσφυσηΕυρύτερη επαφή με το έδαφος
VS
Γρήγορη ταχύτηταΣυμβατό για υψηλές ταχύτητες
VS

Σύγκριση Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών

Όσον αφορά τα ελαστικά για ηλεκτρονικά ποδήλατα, υπάρχουν κυρίως δύο επιλογές: λεπτά ελαστικά και παχιά ελαστικά. Και τα δύο ελαστικά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τις ανάγκες συντήρησης, το βάρος, την τιμή, ακόμη και τα όρια πίεσης. Κατά συνέπεια, το είδος των ελαστικών που θα επιλέξετε θα επηρεάσει όχι μόνο την ταχύτητά σας, αλλά και την ικανότητα ελιγμών, την ανάρτηση και το πόσο μακριά μπορείτε να οδηγήσετε.

Ουσιαστικά, τα λιπαρά ελαστικά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα λεπτά ελαστικά, ειδικά για χρήση παντός εδάφους καθώς και για βασική ασφάλεια και σταθερότητα σε οποιονδήποτε δρόμο. Λόγω πολύ μεγαλύτερων σωλήνων και ελαστικών, τυχόν κραδασμούς από χτυπήματα ή τρύπες θα απορροφώνται πολύ καλύτερα, προσφέροντας στον αναβάτη μια πιο άνετη εμπειρία.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Fat Tire;

Τα παχιά ελαστικά είναι μεγάλα ελαστικά ποδηλάτων που είναι καλύτερα για την πλεύση σε ανώμαλο έδαφος και ανώμαλους δρόμους με υψηλότερες ταχύτητες. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ο λόγος που τα ηλεκτρονικά ποδήλατα βουνού και τα ηλεκτρονικά ποδήλατα εκτός δρόμου έχουν παχιά ελαστικά. Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύατε σε έναν δρόμο με χαλαρή άμμο ή χαλίκι, θα ήταν καλύτερα με παχιά ελαστικά στο ηλεκτρονικό σας ποδήλατο.

Παραμένουν αγαπημένα μεταξύ των ποδηλατών σε εξωτερικούς χώρους και των μανιωδών ορειβατών, επειδή τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά έχουν καλύτερη ισορροπία και επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο σε αυτά τα περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, είναι η καλύτερη επιλογή για οδήγηση hands-free.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών έχουν πλάτος περίπου 4 – 5 inchκαι παρέχουν ανώτερη πρόσφυση, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε τύπο επιφάνειας. Κόβουν την παραλία, τη λάσπη, τις πετρώδεις επιφάνειες, ακόμη και τους χιονισμένους δρόμους με ευκολία.

Λόγω του πλάτους των ελαστικών, η πίεση του ποδηλάτου μειώνεται σημαντικά, γεγονός που προσδίδει στο ελαστικό σταθερή πρόσφυση. Μέσα σε αυτό, η πίεση του αέρα είναι μεταξύ 10 – 30 PSI. Όλη αυτή η πρόσθετη πρόσφυση έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα και ισορροπία για τον αναβάτη, αν και είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να πετάξουν.

Επίσης, συνήθως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ολίσθηση κατά την πλοήγηση σε βρεγμένες πλαγιές. Ωστόσο, δεν προορίζονται μόνο για ανώμαλους ή ολισθηρούς δρόμους. Έχουν εξαιρετική απόδοση και σε λείες ασφαλτικές επιφάνειες, δίνοντάς τους το πάνω χέρι έναντι των λεπτών ελαστικών.  

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ένα λιπαρό είναι πιο δύσκολο να επιδιορθωθεί εν κινήσει. Σε αντίθεση με τα λεπτά ελαστικά, θα χρειαστείτε περισσότερες από μία δεξαμενές CO2 για να αεριστεί. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρειαστείτε μια ηλεκτρική αντλία για ευκολία, αλλά χρειάζονται μόνο 2 λεπτά για να τη θέσετε ξανά σε λειτουργία.

Συνολικά, τα λιπαρά ελαστικά είναι πρακτικά και εξαιρετικά λειτουργικά και έχουν όλες τις υπαίθριες περιπέτειες που μπορείτε να φανταστείτε.   

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι αυτή τη στιγμή Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο EP-2 Pro και Engwe Engine Pro eBike.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για ορειβάτες και ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λιπαρά ελαστικά μπορούν να παρέχουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών

🔻 Έχουν πιο σταθερό κράτημα από τα λεπτά ελαστικά ηλεκτρονικά ποδήλατα, καθιστώντας τα ιδανικά για ανώμαλα εδάφη.

🔻 Είναι πιο εύκολο να πατήσετε φρένα και να κάνετε ελιγμούς με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά παρά με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτό ελαστικό.

🔻 Με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών, μπορείτε να καλύψετε μεγαλύτερη απόσταση με ελεγχόμενη ταχύτητα.

🔻 Τα παχιά ελαστικά είναι συνήθως αισθητικά και πανταχού παρόντα στην εμφάνιση.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για κάθε τύπο καιρού, επειδή είναι σχεδιασμένα για ευελιξία παντός καιρού.

🔻 Τα παχιά ελαστικά θεωρούνται γενικά πιο ασφαλή σε σύγκριση με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών.

🔻 Η πίεση αέρα των ελαστικών λίπους μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα

ΚΑΤΑ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με παχύ ελαστικό είναι πιο δαπανηρά από τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών για την αγορά και τη συντήρηση, 

🔻 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά είναι συνήθως βαριά και είναι πιο δύσκολο να τα πετάξετε.

🔻 Τα περισσότερα λιπαρά ελαστικά απαιτούν επιπλέον συντήρηση εάν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

🔻 Η εύρεση ανταλλακτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων παχιών ελαστικών για αντικατάσταση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη επειδή συχνά είναι δύσκολο να τα βρεις.

🔻 Με την ίδια διάσταση τροχού, τα ποδήλατα ελαστικών παχύρρευστων έχουν μεγαλύτερες εξωτερικές διαμέτρους, άρα 26 inch Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά μπορεί να είναι πολύ ψηλά για άτομα κάτω των 160 cm.

🔻 Είναι πιο δύσκολο να επισκευαστούν εν κινήσει.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Thin Tire;

Τα λεπτά ελαστικά είναι στενά ελαστικά με απαλό πέλμα που χρησιμοποιούνται συνήθως για ποδηλασία στην πόλη, όπως αγώνες και μετακινήσεις. Παρέχουν σταθερό κράτημα που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, ειδικά αν είστε λάτρης των ποδηλατικών αγώνων. Τα λεπτά ελαστικά υπήρχαν πάντα για όλους τους τύπους ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Είναι γνωστά για την ταχύτητά τους λόγω της ομαλότητας και του περιποιημένου σχήματός τους.

Τα λεπτά ελαστικά είναι συνήθως μεταξύ 1.5 και 2.5 inches σε πλάτος. Το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά ευκολότερα στην οδήγηση αφού είναι συνήθως ελαφριά. Το τεράστιο μέγεθος των παχιών ελαστικών σημαίνει ότι ζυγίζουν περισσότερο σε σύγκριση με τα λεπτά ελαστικά. Ωστόσο, τα λιπαρά ελαστικά είναι καλύτερα για ανώμαλο έδαφος.

Ένα μεγάλο και λεπτό ελαστικό που απολαμβάνουν οι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων είναι ότι οι ταχύτητες είναι αρκετά απλές στην προσαρμογή. Επίσης, το πετάλι είναι πιο εύχρηστο, ειδικά όταν αλλάζεις ταχύτητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα ελαστικά με λιπαρά είναι η υψηλή πίεση αέρα. Στην πραγματική χρήση, αυτό σημαίνει ότι τα λεπτά ελαστικά δεν τρυπούν τόσο εύκολα. Οι περισσότεροι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων με λεπτά ελαστικά δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν χρόνο για να φτιάξουν ελαστικά στις πολυάσχολες μετακινήσεις τους, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών τείνουν επίσης να διαρκούν περισσότερο από άλλους τύπους ελαστικών ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Εάν χρειάζεστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που σας βοηθά να μετακινείστε εύκολα μέσα σε μια πόλη, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο με λεπτό ελαστικό.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως πιο γρήγορα, καθώς τα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα.

🔻 Είναι συνήθως προσιτά λόγω της μαζικής παραγωγής τους ως αποτέλεσμα της δημοτικότητάς τους.

🔻 Μπορείτε να εμπιστευτείτε το εξαιρετικό κράτημα του.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι ευκολότερα στο χειρισμό, επομένως είναι καλύτερα για νέους αναβάτες ebike.

🔻 Είναι πολύ αποτελεσματικά, ειδικά για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με λίγη προσπάθεια. 

🔻 Ανέχονται περισσότερα επίπεδα αντίστασης κύλισης από τα λιπαρά ελαστικά

🔻 Τα λεπτά ηλεκτρικά ποδήλατα ελαστικών έχουν λιγότερα σπειρώματα πρόσφυσης που διευκολύνουν την κίνηση κατά μήκος λείων επιφανειών

🔻 Δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τόσο πολύ τα ελαστικά σας.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως ανθεκτικά.

ΚΑΤΑ

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν είναι ιδανικά για τραχιά, ανώμαλα οδοστρώματα

🔻 Δεν είναι κατάλληλα για ορειβασία ή ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν επιτρέπουν υπερβολικό γκάζι καθώς μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα σε πολυσύχναστους δρόμους.

🔻 Τα φρένα πρέπει να εφαρμόζονται απαλά σε λεπτά ελαστικά για να διατηρηθεί ο έλεγχος.

🏆 Νικητής: FAT TIRE

Σύνοψη της σύγκρισης Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Όσο καλά μπορεί να είναι τα λεπτά ελαστικά σε ορισμένες περιπτώσεις όταν επιλέγετε ελαστικά για ένα γρήγορο ηλεκτρικό ποδήλατο, τα ελαστικά λιπαρών συνιστώνται ανεπιφύλακτα ή ακόμη και απαραίτητα. Μόλις το ηλεκτρικό ποδήλατο φτάσει σε ταχύτητα πάνω από 20 χλμ/ώρα ή ακόμα και 45 χλμ/ώρα, θέλετε τα παχιά ελαστικά για επιπλέον σταθερότητα και προσωπική σας ασφάλεια. Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών.

Τελευταίες κριτικές χρηστών

Ελέγξτε τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες Engwe Ηλεκτρονικά ποδήλατα Fat-Tire

 1. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Αξιολογήθηκε στις Νοέμβριος 14, 2022 by Δαβίδ

  Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο εκτός ίσως από υδραυλικά φρένα. Λέω ότι αυτή είναι μηχανή 5 αστέρων

 2. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Αξιολογήθηκε στις Οκτώβριος 27, 2022 by Johan
  Αγόρασα 2 από εκεί ποδήλατα 500w 48v. Για τη γυναίκα μου και εγώ. Καλή συμφωνία
 3. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Αξιολογήθηκε στις Οκτώβριος 17, 2022 by Jillian tropea
  Ποδήλατο

  Ωραίο προϊόν λίγο βαρύ… η μπαταρία φαίνεται να ζεσταίνεται πολύ γρήγορα 

 4. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 27, 2022 by Devon

  Είμαι πολύ ικανοποιημένος γι 'αυτό έχω ακόμα ένα παραγγείλει, έτσι ώστε τώρα μαζί να μπορούμε να οδηγήσουμε. Το ποδήλατο παραδόθηκε σε μόλις 4 ημέρες μετά την παραγγελία. Μπράβοοο.

 5. ENGWE EP-2 PRO - 1.049

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 23, 2022 by Πολ Μονέτι
  Αισθάνεται πιο ακριβό το ηλεκτρονικό ποδήλατο, αλλά αυτό είναι υπέροχο και εξοικονομεί χρήματα επίσης!

  Λίγες μέρες μέσα και το έχω καβαλήσει κάθε βράδυ. Το λατρεύω μέχρι στιγμής! Εύκολη ρύθμιση. Μόνο, ένα πολύ μικρό παράπονο, έπρεπε να καταλάβω μόνος μου πώς να ανάψω τα φώτα. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το επάνω βέλος. 

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.449

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 20, 2022 by Χαβιέ Μολινόκ

  Καταστηματάρχης ειλικρινής και επαγγελματική απάντηση εντός 24 ωρών σας στέλνετε μηνύματα φανταστικά μια δυνατή αγκαλιά και σας ευχαριστώ όλους

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.449

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 18, 2022 by ΣΤΙΒΕΝ ΡΟΥΤΚΟΦΣΚΙ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΔΕΞΑΜΕΝΟ

  ΜΕΓΑΛΟ EBIKE. ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΩΣ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ. Ο Πίνακας ΟΘΟΝΗΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΠΑΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ EMAIL ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. 

 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.449

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 16, 2022 by Ανδρέας
  Το Cruise Control είναι πολύ καλό

  Δυνατό σώμα και πλαίσιο

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.449

  5
  Αξιολογήθηκε στις Σεπτέμβριος 6, 2022 by Steven
  Ωραία βόλτα

  Λειτουργεί ομαλά και έχει υπέροχη αίσθηση, γυρίζει τα κεφάλια. 

 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.449

  4
  Αξιολογήθηκε στις Αύγουστος 19, 2022 by Engweαγοράζω
  Διαβάστε τις κριτικές πριν από την αγορά

  Η ποιότητα κατασκευής φαίνεται να είναι στο σημείο. Η συνολική εμφάνιση είναι αρκετά δροσερή, όπως το μαύρο ματ χρώμα. Επίσης, όπως οι τροχοί, οι τροχοί μαγ. Σίγουρα όπως τα υδραυλικά φρένα και η διπλή ανάρτηση. Λίγα πράγματα δεν μου αρέσουν, ένα είναι το κάθισμα. Το τιμόνι είναι αρκετά στενό σε σύγκριση με το άλλο μου E-bike. Το κουδούνισμα των φτερών κάνει τις βόλτες με το ποδήλατο λίγο θορυβώδεις. Η κύρια απέχθειά μου είναι ότι η απόδοση δεν είναι ακριβώς αυτή που θα έπρεπε για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο 750 W. Η τελική ταχύτητα είναι μόνο 35 χιλιόμετρα την ώρα και 45 αν το ξεκλειδώσετε. Δεν φαίνεται να είναι πιο ισχυρό ή ταχύτερο από το ηλεκτρονικό μου ποδήλατο 500 W. Επίσης, το εγχειρίδιο ήταν χαμηλότερο όταν προσπαθούσαμε να καταλάβω ποιες είναι οι παράμετροι στη μονάδα οθόνης. Η εξυπηρέτηση πελατών για το συγκεκριμένο ποδήλατο ήταν εντάξει. 

Αγοράστε το σήμερα και πιάστε την μειωμένη τιμή

Αγοράζοντας απευθείας από την ιστοσελίδα μας εγγυάται την τελευταία έκδοση με όλες τις αναβαθμίσεις!

λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
2
Καλάθι αγορών