ENGWE
EP-2 Pro
Σούπερ προσιτή
Deal Score+ 151
Deal Score0
ENGWE
ENGINE PRO
Προηγμένες αναβαθμίσεις
EP-2 PRO vs ENGINE PROΔύο ηλεκτρικά ποδήλατα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!
VS
Ελαστικά λίπουςΕλαστικό 4" x 20 λίπους
VS
Έξυπνη οθόνη LCDΜε βασικές ρυθμίσεις
VS
Έγχρωμη οθόνη LCDΜε προηγμένες ρυθμίσεις
VS
Αμορτισέρ πίσωΥδραυλική Απορρόφηση κραδασμών
VS
Υδραυλικό δισκόφρενοΣύστημα πέδησης
VS
USB θύρα φόρτισηςΦορτίστε το smartphone σας
VS
Επαναφόρτιση μπαταρίαςΦόρτιση μπαταρίας κατά την οδήγηση
VS
ΜηχανοκίνηταΜέγιστη ισχύς σε watt
750
VS
1000 (αιχμή)
χωρητικότητα της μπαταρίαςΣε αμπέρ ώρες
13
VS
16
Shimano® ShifterΑριθμός γραναζιών
7
VS
8
Εύρος ηλεκτρικής λειτουργίαςΥπολογίζεται σε χιλιόμετρα
50 - 60
VS
60 - 70
Πίσω φορέαςΜεταφορική ικανότητα σε κιλά
50
VS
110
Μέχρι να επιταχύνουνΤαχύτητα σε km/h στη λειτουργία σπορ
40
VS
45

Συγκρίνω Engwe EP-2 PRO με Engwe ENGINE PRO

Σύγκριση προδιαγραφών και αξιολογήσεις

Ως διάσημη μάρκα για την κατασκευή ποιοτικών και οικονομικά ηλεκτρικών ποδηλάτων, Engwe είναι δημοφιλής στους ποδηλάτες και στους λάτρεις της υπαίθρου. Το έτος 2022, Engwe EP-2 pro και Engwe Engine Pro μπήκε στα 10 ηλεκτρικά ποδήλατα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα. Αν και είναι και τα δύο αρκετά συναρπαστικά ηλεκτρικά ποδήλατα με εξαιρετική τιμή, υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους. Εδώ είναι ένα άρθρο που κάνει μια παράπλευρη σύγκριση μεταξύ τους.

 

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Fat Tire Έμπικ

Και τα δύο είναι δημοφιλή ηλεκτρονικά ποδήλατα λίπους.

 

Το μέγεθος του ελαστικού Engwe EP-2 Pro και Engwe Engine Pro είναι και τα δύο 20 x 4 inchε, γι' αυτό είναι κατάλληλα για κάθε είδους επιφάνεια. Έχοντας έναν ηλεκτρικό κινητήρα σε ένα παχύ ποδήλατο αυξάνει τρομερά τον παράγοντα διασκέδασης – μπορείτε πραγματικά να εξερευνήσετε μέρη που δεν θα είχατε στο παρελθόν και με την πρόσθετη ώθηση του κινητήρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για απότομους λόφους. Με ισχυρό κινητήρα χωρίς ψήκτρες 750W και τα δύο Engwe EP-2 Pro και Engwe Engine Pro μπορεί να ανέβει μέγ. Κλίση 30 μοιρών. Λάβετε υπόψη ότι η ικανότητα αναρρίχησης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου σχετίζεται με το βάρος του αναβάτη και την ισχύ της μπαταρίας, επομένως η πραγματική μέγιστη γωνία αναρρίχησης μπορεί να είναι διαφορετική.

Engwe Engine Pro είναι ελαφρώς ταχύτερο από το EP-2 Pro με μεγαλύτερη μέγιστη εμβέλεια

Υψηλότερη μέγιστη ταχύτητα, μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη επιτάχυνση.

 

Λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας Engwe Engine Pro μαζί με έναν ισχυρότερο κινητήρα που έχει μέγιστη ισχύ 1000 W, έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη μέγιστη ταχύτητα 5 KM/H, μεγαλύτερη μέγιστη εμβέλεια 10 KM και λίγο πιο γρήγορη επιτάχυνση. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, οπότε το διάσημο EP-2 Pro βρίσκεται ελάχιστα πίσω από τον μεγάλο του αδερφό Engine Pro.

Μέγιστο εύρος υποβοήθησης πεντάλ (KM)

🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Διαφορές σε Σύστημα πέδησης

Υδραυλικό δισκόφρενο έναντι μηχανικού δισκόφρενου

Engwe Το EP-2 Pro χρησιμοποιεί μηχανικό σύστημα δισκόφρενου και Engwe Engine Pro χρησιμοποιεί υδραυλικό σύστημα δισκόφρενου. Και τα δύο συστήματα έχουν τα ίδια βασικά μέρη, αλλά διαφέρουν ως προς την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να λειτουργήσουν.

Στο μηχανικό φρένο, η δύναμη που ασκείται στο μοχλό μεταφέρεται σε ένα από τα τακάκια (όχι και στα δύο) μέσω ενός τεντωμένου καλωδίου φρένου. Στο υδραυλικό φρένο, η δύναμη που ασκείται στο μοχλό μεταφέρεται στα έμβολα της δαγκάνας – και από εκεί στα δύο τακάκια των φρένων – μέσω ενός υγρού (ορυκτό ή συνθετικό λάδι, ανάλογα με τη μάρκα του φρένου). Λόγω της πίεσης που ασκείται από αυτό το υγρό, τα τακάκια των φρένων κινούνται τελικά για να συμπιέσουν τον δίσκο και έτσι να επιβραδύνουν την κίνηση του τροχού.

 

Σε βρεγμένο ή ολισθηρό έδαφος, είναι καλύτερο ένα υδραυλικό σύστημα δισκόφρενου.

 

Οι λόγοι είναι:

 1. Το υδραυλικό δισκόφρενο προσφέρει πιο γραμμικό και προοδευτικό φρενάρισμα (τουλάχιστον στους περισσότερους). Οι τροχοί δεν θα κλειδώσουν ξαφνικά, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώσης και προάγοντας τον καλύτερο έλεγχο και χειρισμό του ποδηλάτου.
 2. Το κύκλωμα ενός υδραυλικού δισκόφρενου είναι εντελώς κλειστό και πιο σφραγισμένο. Στα μηχανικά δισκόφρενα, το καλώδιο είναι εκτεθειμένο στη σύνδεσή του με τη δαγκάνα. Είναι λοιπόν πιο πιθανό το νερό να έρθει σε επαφή μαζί του, να μπει στο κύκλωμα και να τροποποιήσει τη λειτουργία του, μειώνοντας την ισχύ πέδησης.
 

Το υδραυλικό σύστημα δισκόφρενου είναι πιο ανθεκτικό και πιο εύκολο στη συντήρηση.

Εάν το ηλεκτρικό σας ποδήλατο διαθέτει υδραυλικό σύστημα δισκόφρενου, πρέπει απλώς να ελέγχετε και να συντηρείτε το σύστημα μία φορά το χρόνο. Και το μηχανικό δισκόφρενο απαιτεί περιοδικές ρυθμίσεις για τη βαθμονόμηση της ισχύος και της διαμόρφωσής του, σφίγγοντας ή χαλαρώνοντας το καλώδιο. Δεδομένου ότι τα τακάκια τείνουν να φθείρονται πιο γρήγορα, η αντοχή τους είναι πιο περιορισμένη από αυτή των υδραυλικών φρένων.

 

Το μηχανικό δισκόφρενο είναι πιο προσιτό

Ένα μηχανικό σύστημα δισκοπέδησης είναι σχεδόν η μισή τιμή από ένα υδραυλικό σύστημα δισκόφρενου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους Engwe Το Ep-2 Pro είναι πιο προσιτό από Engwe Engine Pro.

 

🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Διαφορές σε Σύστημα απορρόφησης κραδασμών

Υδραυλική απορρόφηση κραδασμών vs μηχανική απορρόφηση κραδασμών

Το σύστημα απορρόφησης κραδασμών είναι ουσιαστικό μέρος των ηλεκτρικών ποδηλάτων βουνού, απορροφούν και απορροφούν τους κραδασμούς για να εξασφαλίσουν άνετη οδήγηση. Η διαφορά είναι η μηχανική ή η υδραυλική συσκευή.

Όπως υπονοεί το όνομά του, ένα υδραυλικό αμορτισέρ λειτουργεί με υδραυλικό: υγρό στο αμορτισέρ αναγκάζεται να ρέει μέσω περιορισμένων εξόδων και συστημάτων βαλβίδων, δημιουργώντας υδραυλική αντίσταση και απορροφώντας κινητική ενέργεια. Αυτό είναι ένα σύστημα ανάρτησης που χρησιμοποιείται συνήθως στα αυτοκίνητα, επειδή μπορεί να προσφέρει πιο ομαλή απορρόφηση κραδασμών και να βελτιώσει την άνεση.

Hard Tail vs Full Suspension

Engwe Engine Pro έχει ανάρτηση μπροστινού πιρουνιού που κλειδώνει καθώς Engwe EP-2 Pro, η διαφορά είναι, Engwe Το EP-2 Pro είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με σκληρή ουρά και Engwe Engine Pro έχει πίσω ανάρτηση.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με σκληρή ουρά είναι πιο αποτελεσματικό όταν κάνετε πετάλι, επομένως θα είναι πιο γρήγορο σε λόφους και ομαλά μονοπάτια. Χωρίς επιπλέον σύστημα ανάρτησης, το βάρος θα είναι μικρότερο. Να γιατί Engwe Το EP-2 Pro είναι ένα ιδανικό ηλεκτρικό ποδήλατο για μετακινήσεις και οδήγηση εκτός δρόμου.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με πλήρη ανάρτηση μπορεί να απορροφήσει καλύτερα τους κραδασμούς και είναι πιο άνετο στη χρήση από ένα ποδήλατο βουνού με σκληρή ουρά. Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε συχνά ποδήλατο σε ανώμαλο και ανώμαλο έδαφος ή εάν είστε έμπειρος ποδηλάτης βουνού, είναι προτιμότερο να επιλέξετε Engwe Engine Pro για εξασφάλιση άνεσης, μέγιστη πρόσφυση και μείωση της κούρασης στους δρόμους.

🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Διαφορές σε Γρανάζια και μεταβλητή ταχύτητα

7 ταχύτητες έναντι 8 ταχύτητες

Και τα δύο Engwe EP-2 Pro και Engwe Engine Pro χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας μεταβλητές ταχύτητες Shimano® και Engwe Engine Pro έχει 1 επιπλέον ταχύτητα. Περισσότερες ταχύτητες επιτρέπουν στους αναβάτες να έχουν μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία αλλαγής ταχύτητας και να προσαρμοστούν στην αναρρίχηση, το ολισθηρό έδαφος και τα διάφορα εδάφη.

Αναβαθμισμένο μοτέρ

Engwe Engine Pro χρησιμοποιεί έναν αναβαθμισμένο κινητήρα, γι' αυτό όταν και οι δύο έχουν κινητήρες ισχύος 750W, Engwe Engine Pro μπορεί να φτάσει σε μεγαλύτερη μέγιστη ταχύτητα με μέγιστη ισχύ που υπερβαίνει τα 1000W. Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η μέγιστη ταχύτητα ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου σχετίζεται με το βάρος του αναβάτη, την ισχύ της μπαταρίας και το έδαφος, επομένως η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να επιτύχει είναι διαφορετική υπό διαφορετικές συνθήκες.

Shimano Gears

🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Διαφορές σε Οθόνη LCD

Συγκρίνετε με Engwe EP-2 Pro, Engwe Engine Pro έχει πιο προηγμένη οθόνη LCD, είναι πολύχρωμη οθόνη και το μέγεθος είναι μεγαλύτερο. Είναι πιο λεπτομερής στην εμφάνιση ταχύτητας, εμφανίζοντας την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, τη μέγιστη ταχύτητα και τη μέση ταχύτητα. Υποστηρίζει επίσης τη ρύθμιση διαφόρων παραμέτρων, όπως διάμετρος τροχού, όριο ταχύτητας, ρύθμιση ισχύος μπαταρίας, ρύθμιση παραμέτρων PAS κ.λπ.


🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Engwe EP-2 Pro vs Engwe Engine Pro: Διαφορές σε Κάθισμα

Engwe Engine Pro έχει ισχυρότερο πίσω κάθισμα, αν μεταφέρετε συχνά πράγματα με το ηλεκτρικό σας ποδήλατο, Engwe Engine Pro είναι καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μέγιστο φορτίο πίσω φορέα (KG)

🏆 Νικητής: ENGINE PRO

Περίληψη της σύγκρισης

Engwe Το EP-2 Pro είναι μια πιο οικονομική επιλογή εάν το οδηγείτε για μετακινήσεις και όχι και τόσο έντονη οδήγηση εκτός δρόμου. Engwe Engine Pro έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε πιο περίπλοκα και διαφορετικά πεζοδρόμια και εδάφη, το υδραυλικό σύστημα πέδησης και η πλήρης ανάρτηση θα προσφέρουν μια πιο ομαλή και άνετη εμπειρία ποδηλασίας. Ο προϋπολογισμός είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Engwe Το EP-2 PRO θα ικανοποιήσει τους περισσότερους χρήστες αλλά χωρίς το όριο προϋπολογισμού, το ENGWE ENGINE PRO θα κάνει τα πάντα λίγο καλύτερα και επομένως είναι πιο προτεινόμενη επιλογή.

Τελευταίες κριτικές χρηστών

Ελέγξτε τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες

 1. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 11, 2024 by PayHelp

  Γεια σου Ξάντρα,

  Hij wordt geleverd met een accu van 13 Ah, maar u kunt ook een accu van 16 Ah plaatsen om het vermogen te vergroten. De 16Ah-accu wordt niet bij de fiets geleverd, u kunt deze hier bestellen: https://engue.net/shop/engwe-accessories/lithium-ion-16ah-battery-for-engine-pro-16ah-version- of-ep-2-pro%ef%bc%8813ah-versie/

  Ευχαριστώ!

 2. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  4
  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 7, 2024 by Xandra

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd ; Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een μισό dag en nog niet gebruikt. Το Eerste induk πήγε!
  - CONS: Το Aanknop vinden είναι τελευταίο.
 3. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by PayHelp

  Γεια σου Bengt,

  Λυπάμαι αυτή τη στιγμή που δεν προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη. Μπορείτε να μας στείλετε ένα στο υποστήριξη@engwe. Καθαρά και η ομάδα μας θα επιστρέψει εντός 24 ωρών;

  Χαιρετισμούς,
  μικρόφωνο

 4. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  4
  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by Bengt Myckelberg

  Χρειάζομαι έναν αριθμό τηλεφώνου. Πρέπει να παραγγείλω ένα χειριστήριο. Ο αριθμός στο σκοπευτικό δεν χρησιμοποιείται. Ζω στη Σουηδία

 5. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 12, 2024 by PayHelp

  Γεια σου David,

  Vielen Dank für Ihr Σχόλια! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter υποστήριξη@engwe. Καθαρά. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  Φιλικά,
  Engwe-Ομάδα

 1. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 4, 2024 by PayHelp

  Bonjour FOURMENT,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de votre vélo.

  N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des ερωτήσεις !

  αφορά,
  Ομάδα Engwe

 2. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 4, 2024 by PayHelp

  Hola Vicente,

  Gracias por compartir tus pensamientos. Esperamos recibir sus commentarios detallados.

  Με εκτίμηση,
  Equipo inglés

 3. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  5
  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 1, 2024 by Vicent Gari Isach

  Mi humilde opinión la publicaré despues de probar esta bicicleta. De momento tengo la condicion de futuro usuario, La máquina la pedi a Engwe el dia 29 de mayo y espero recibirla en 3-10 dias, según Engwe. Sí que puedo expresar mi opinion como usuario de una E-MTB de montaña con la que llevo 4000 Km. y con la experiencia adquirida hasta ahora y por todo lo que he leido sobre mi futura y nueva E-Engue Engine Pro, y he visto en videos, espero superar algunos aspectos de lo experimentado hasta la fecha. Για να το κάνετε αυτό, γράψτε τις εντυπώσεις τόσο για τα «ΥΠΕΡ» και για τα «ΚΑΤΑ».

  + PROS: Valoro positivamente la doble suspension, las ruedas de 20" x 4" (FAT), los detalles que no son habituales encontrar en otras máquinas incluso bastante mas caras, como la iluminación automatizada y las variadas pos variadas poson configuracionesunas por lo menos para una persona como yo, que soy bastente mayor de edad.
  - CONS: Lo que describiré aquí son solo dos aspectos, y que en realidad, son preguntas que desearia que alguien me contestara, o, por lo menos comentara. ¿SE PUEDEN TUBELIZAR ESTAS RUEDAS; (Desde que tubelizé mi actual E-MTB no he vuelto apinchar ninguna rueda). ¿SE PUEDE INSTALAR UNA TIJA TELESCÓPICA; (Poder adaptar la altura en función del tipo ruta i/o condicion del ciclista, lo considero importanatísimo. Yo lo utilizo siempre). Las 5 estrellas deseo que se consideren como expresion de las opiniones de otros usuarios y de los videos visualizados.
 4. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  5
  Αξιολογήθηκε στις 12 Μαΐου 2024 by ΤΕΤΡΑΡΙΟ Πιερ

  Απρίλιος 2 και χρήση και περιβάλλον 1700 χλμ., 71 και 100 κιλά για την πλήρη ικανοποίηση. Aucun problème et beaucoup de plaisir.
  Συνιστώ 100%. Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Que du plaisir.
  Merci ENGUIE.

  + PROS: TB rapport Q/P Solide και fiable Très bien équipé Άνετα Απόδοση μπαταρίας
  - CONS: Assez lourd pour un pliable
 5. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by PayHelp

  Bonjour Limbourg,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à υποστήριξη@engwe. Καθαρά και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

  αφορά,
  μικρόφωνο

Αγοράστε το σήμερα και πιάστε την μειωμένη τιμή

Αγοράζοντας απευθείας από την ιστοσελίδα μας εγγυάται την τελευταία έκδοση με όλες τις αναβαθμίσεις!

Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€. Προσθήκη στο καλάθι

Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€. Προσθήκη στο καλάθι

λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών