ΠΑΧΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ
X 26 4 inch
Πιο ανετα
Deal Score+ 151
Deal Score0
ΛΕΠΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ
24 - 28 inch
Φθηνότερη τιμή
FAT TIRE vs THIN TIREΔύο ηλεκτρικά ποδήλατα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!
VS
Αισθάνεται σταθερόΣτερεά σταθερή βόλτα
VS
Χρήση παντός εδάφουςΔρόμος, χιόνι, παραλία, εκτός δρόμου
VS
Ανθεκτικό σε κραδασμούςΑπορροφά επιπλέον κραδασμούς
VS
Ικανότητα προς ελιγμόΤαχύτερη στροφή
VS
Ανώτερη πρόσφυσηΕυρύτερη επαφή με το έδαφος
VS
Γρήγορη ταχύτηταΣυμβατό για υψηλές ταχύτητες
VS

Σύγκριση Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών

Όσον αφορά τα ελαστικά για ηλεκτρονικά ποδήλατα, υπάρχουν κυρίως δύο επιλογές: λεπτά ελαστικά και παχιά ελαστικά. Και τα δύο ελαστικά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τις ανάγκες συντήρησης, το βάρος, την τιμή, ακόμη και τα όρια πίεσης. Κατά συνέπεια, το είδος των ελαστικών που θα επιλέξετε θα επηρεάσει όχι μόνο την ταχύτητά σας, αλλά και την ικανότητα ελιγμών, την ανάρτηση και το πόσο μακριά μπορείτε να οδηγήσετε.

Ουσιαστικά, τα λιπαρά ελαστικά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα λεπτά ελαστικά, ειδικά για χρήση παντός εδάφους καθώς και για βασική ασφάλεια και σταθερότητα σε οποιονδήποτε δρόμο. Λόγω πολύ μεγαλύτερων σωλήνων και ελαστικών, τυχόν κραδασμούς από χτυπήματα ή τρύπες θα απορροφώνται πολύ καλύτερα, προσφέροντας στον αναβάτη μια πιο άνετη εμπειρία.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Fat Tire;

Τα παχιά ελαστικά είναι μεγάλα ελαστικά ποδηλάτων που είναι καλύτερα για την πλεύση σε ανώμαλο έδαφος και ανώμαλους δρόμους με υψηλότερες ταχύτητες. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ο λόγος που τα ηλεκτρονικά ποδήλατα βουνού και τα ηλεκτρονικά ποδήλατα εκτός δρόμου έχουν παχιά ελαστικά. Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύατε σε έναν δρόμο με χαλαρή άμμο ή χαλίκι, θα ήταν καλύτερα με παχιά ελαστικά στο ηλεκτρονικό σας ποδήλατο.

Παραμένουν αγαπημένα μεταξύ των ποδηλατών σε εξωτερικούς χώρους και των μανιωδών ορειβατών, επειδή τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά έχουν καλύτερη ισορροπία και επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο σε αυτά τα περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, είναι η καλύτερη επιλογή για οδήγηση hands-free.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών έχουν πλάτος περίπου 4 – 5 inchκαι παρέχουν ανώτερη πρόσφυση, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε τύπο επιφάνειας. Κόβουν την παραλία, τη λάσπη, τις πετρώδεις επιφάνειες, ακόμη και τους χιονισμένους δρόμους με ευκολία.

Λόγω του πλάτους των ελαστικών, η πίεση του ποδηλάτου μειώνεται σημαντικά, γεγονός που προσδίδει στο ελαστικό σταθερή πρόσφυση. Μέσα σε αυτό, η πίεση του αέρα είναι μεταξύ 10 – 30 PSI. Όλη αυτή η πρόσθετη πρόσφυση έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα και ισορροπία για τον αναβάτη, αν και είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να πετάξουν.

Επίσης, συνήθως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ολίσθηση κατά την πλοήγηση σε βρεγμένες πλαγιές. Ωστόσο, δεν προορίζονται μόνο για ανώμαλους ή ολισθηρούς δρόμους. Έχουν εξαιρετική απόδοση και σε λείες ασφαλτικές επιφάνειες, δίνοντάς τους το πάνω χέρι έναντι των λεπτών ελαστικών.  

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ένα λιπαρό είναι πιο δύσκολο να επιδιορθωθεί εν κινήσει. Σε αντίθεση με τα λεπτά ελαστικά, θα χρειαστείτε περισσότερες από μία δεξαμενές CO2 για να αεριστεί. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρειαστείτε μια ηλεκτρική αντλία για ευκολία, αλλά χρειάζονται μόνο 2 λεπτά για να τη θέσετε ξανά σε λειτουργία.

Συνολικά, τα λιπαρά ελαστικά είναι πρακτικά και εξαιρετικά λειτουργικά και έχουν όλες τις υπαίθριες περιπέτειες που μπορείτε να φανταστείτε.   

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι αυτή τη στιγμή Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο EP-2 Pro και Engwe Engine Pro eBike.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για ορειβάτες και ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λιπαρά ελαστικά μπορούν να παρέχουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών

🔻 Έχουν πιο σταθερό κράτημα από τα λεπτά ελαστικά ηλεκτρονικά ποδήλατα, καθιστώντας τα ιδανικά για ανώμαλα εδάφη.

🔻 Είναι πιο εύκολο να πατήσετε φρένα και να κάνετε ελιγμούς με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά παρά με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτό ελαστικό.

🔻 Με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών, μπορείτε να καλύψετε μεγαλύτερη απόσταση με ελεγχόμενη ταχύτητα.

🔻 Τα παχιά ελαστικά είναι συνήθως αισθητικά και πανταχού παρόντα στην εμφάνιση.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για κάθε τύπο καιρού, επειδή είναι σχεδιασμένα για ευελιξία παντός καιρού.

🔻 Τα παχιά ελαστικά θεωρούνται γενικά πιο ασφαλή σε σύγκριση με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών.

🔻 Η πίεση αέρα των ελαστικών λίπους μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα

ΚΑΤΑ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με παχύ ελαστικό είναι πιο δαπανηρά από τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών για την αγορά και τη συντήρηση, 

🔻 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά είναι συνήθως βαριά και είναι πιο δύσκολο να τα πετάξετε.

🔻 Τα περισσότερα λιπαρά ελαστικά απαιτούν επιπλέον συντήρηση εάν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

🔻 Η εύρεση ανταλλακτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων παχιών ελαστικών για αντικατάσταση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη επειδή συχνά είναι δύσκολο να τα βρεις.

🔻 Με την ίδια διάσταση τροχού, τα ποδήλατα ελαστικών παχύρρευστων έχουν μεγαλύτερες εξωτερικές διαμέτρους, άρα 26 inch Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά μπορεί να είναι πολύ ψηλά για άτομα κάτω των 160 cm.

🔻 Είναι πιο δύσκολο να επισκευαστούν εν κινήσει.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Thin Tire;

Τα λεπτά ελαστικά είναι στενά ελαστικά με απαλό πέλμα που χρησιμοποιούνται συνήθως για ποδηλασία στην πόλη, όπως αγώνες και μετακινήσεις. Παρέχουν σταθερό κράτημα που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, ειδικά αν είστε λάτρης των ποδηλατικών αγώνων. Τα λεπτά ελαστικά υπήρχαν πάντα για όλους τους τύπους ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Είναι γνωστά για την ταχύτητά τους λόγω της ομαλότητας και του περιποιημένου σχήματός τους.

Τα λεπτά ελαστικά είναι συνήθως μεταξύ 1.5 και 2.5 inches σε πλάτος. Το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά ευκολότερα στην οδήγηση αφού είναι συνήθως ελαφριά. Το τεράστιο μέγεθος των παχιών ελαστικών σημαίνει ότι ζυγίζουν περισσότερο σε σύγκριση με τα λεπτά ελαστικά. Ωστόσο, τα λιπαρά ελαστικά είναι καλύτερα για ανώμαλο έδαφος.

Ένα μεγάλο και λεπτό ελαστικό που απολαμβάνουν οι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων είναι ότι οι ταχύτητες είναι αρκετά απλές στην προσαρμογή. Επίσης, το πετάλι είναι πιο εύχρηστο, ειδικά όταν αλλάζεις ταχύτητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα ελαστικά με λιπαρά είναι η υψηλή πίεση αέρα. Στην πραγματική χρήση, αυτό σημαίνει ότι τα λεπτά ελαστικά δεν τρυπούν τόσο εύκολα. Οι περισσότεροι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων με λεπτά ελαστικά δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν χρόνο για να φτιάξουν ελαστικά στις πολυάσχολες μετακινήσεις τους, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών τείνουν επίσης να διαρκούν περισσότερο από άλλους τύπους ελαστικών ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Εάν χρειάζεστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που σας βοηθά να μετακινείστε εύκολα μέσα σε μια πόλη, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο με λεπτό ελαστικό.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως πιο γρήγορα, καθώς τα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα.

🔻 Είναι συνήθως προσιτά λόγω της μαζικής παραγωγής τους ως αποτέλεσμα της δημοτικότητάς τους.

🔻 Μπορείτε να εμπιστευτείτε το εξαιρετικό κράτημα του.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι ευκολότερα στο χειρισμό, επομένως είναι καλύτερα για νέους αναβάτες ebike.

🔻 Είναι πολύ αποτελεσματικά, ειδικά για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με λίγη προσπάθεια. 

🔻 Ανέχονται περισσότερα επίπεδα αντίστασης κύλισης από τα λιπαρά ελαστικά

🔻 Τα λεπτά ηλεκτρικά ποδήλατα ελαστικών έχουν λιγότερα σπειρώματα πρόσφυσης που διευκολύνουν την κίνηση κατά μήκος λείων επιφανειών

🔻 Δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τόσο πολύ τα ελαστικά σας.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως ανθεκτικά.

ΚΑΤΑ

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν είναι ιδανικά για τραχιά, ανώμαλα οδοστρώματα

🔻 Δεν είναι κατάλληλα για ορειβασία ή ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν επιτρέπουν υπερβολικό γκάζι καθώς μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα σε πολυσύχναστους δρόμους.

🔻 Τα φρένα πρέπει να εφαρμόζονται απαλά σε λεπτά ελαστικά για να διατηρηθεί ο έλεγχος.

🏆 Νικητής: FAT TIRE

Σύνοψη της σύγκρισης Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Όσο καλά μπορεί να είναι τα λεπτά ελαστικά σε ορισμένες περιπτώσεις όταν επιλέγετε ελαστικά για ένα γρήγορο ηλεκτρικό ποδήλατο, τα ελαστικά λιπαρών συνιστώνται ανεπιφύλακτα ή ακόμη και απαραίτητα. Μόλις το ηλεκτρικό ποδήλατο φτάσει σε ταχύτητα πάνω από 20 χλμ/ώρα ή ακόμα και 45 χλμ/ώρα, θέλετε τα παχιά ελαστικά για επιπλέον σταθερότητα και προσωπική σας ασφάλεια. Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών.

Τελευταίες κριτικές χρηστών

Ελέγξτε τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες Engwe Ηλεκτρονικά ποδήλατα Fat-Tire

 1. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 11, 2024 by PayHelp

  Γεια σου Ξάντρα,

  Hij wordt geleverd met een accu van 13 Ah, maar u kunt ook een accu van 16 Ah plaatsen om het vermogen te vergroten. De 16Ah-accu wordt niet bij de fiets geleverd, u kunt deze hier bestellen: https://engue.net/shop/engwe-accessories/lithium-ion-16ah-battery-for-engine-pro-16ah-version- of-ep-2-pro%ef%bc%8813ah-versie/

  Ευχαριστώ!

 2. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  4
  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 7, 2024 by Xandra

  Wat betekent de zin, er wordt een extra accu 16ah bij geleverd ; Bij ons zit er geen extra accu bij.

  + PROS: Fiets net een μισό dag en nog niet gebruikt. Το Eerste induk πήγε!
  - CONS: Το Aanknop vinden είναι τελευταίο.
 3. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by PayHelp

  Γεια σου Bengt,

  Λυπάμαι αυτή τη στιγμή που δεν προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη. Μπορείτε να μας στείλετε ένα στο υποστήριξη@engwe. Καθαρά και η ομάδα μας θα επιστρέψει εντός 24 ωρών;

  Χαιρετισμούς,
  μικρόφωνο

 4. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  4
  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by Bengt Myckelberg

  Χρειάζομαι έναν αριθμό τηλεφώνου. Πρέπει να παραγγείλω ένα χειριστήριο. Ο αριθμός στο σκοπευτικό δεν χρησιμοποιείται. Ζω στη Σουηδία

 5. ENGWE EP-2 Pro - Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€.

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 12, 2024 by PayHelp

  Γεια σου David,

  Vielen Dank für Ihr Σχόλια! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter υποστήριξη@engwe. Καθαρά. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  Φιλικά,
  Engwe-Ομάδα

 1. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 4, 2024 by PayHelp

  Bonjour FOURMENT,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous sommes heureux que vous soyez satisfait de votre vélo.

  N'hésitez pas à nous contacter si vous avez des ερωτήσεις !

  αφορά,
  Ομάδα Engwe

 2. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 4, 2024 by PayHelp

  Hola Vicente,

  Gracias por compartir tus pensamientos. Esperamos recibir sus commentarios detallados.

  Με εκτίμηση,
  Equipo inglés

 3. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  5
  Αξιολογήθηκε στις Ιούνιος 1, 2024 by Vicent Gari Isach

  Mi humilde opinión la publicaré despues de probar esta bicicleta. De momento tengo la condicion de futuro usuario, La máquina la pedi a Engwe el dia 29 de mayo y espero recibirla en 3-10 dias, según Engwe. Sí que puedo expresar mi opinion como usuario de una E-MTB de montaña con la que llevo 4000 Km. y con la experiencia adquirida hasta ahora y por todo lo que he leido sobre mi futura y nueva E-Engue Engine Pro, y he visto en videos, espero superar algunos aspectos de lo experimentado hasta la fecha. Για να το κάνετε αυτό, γράψτε τις εντυπώσεις τόσο για τα «ΥΠΕΡ» και για τα «ΚΑΤΑ».

  + PROS: Valoro positivamente la doble suspension, las ruedas de 20" x 4" (FAT), los detalles que no son habituales encontrar en otras máquinas incluso bastante mas caras, como la iluminación automatizada y las variadas pos variadas poson configuracionesunas por lo menos para una persona como yo, que soy bastente mayor de edad.
  - CONS: Lo que describiré aquí son solo dos aspectos, y que en realidad, son preguntas que desearia que alguien me contestara, o, por lo menos comentara. ¿SE PUEDEN TUBELIZAR ESTAS RUEDAS; (Desde que tubelizé mi actual E-MTB no he vuelto apinchar ninguna rueda). ¿SE PUEDE INSTALAR UNA TIJA TELESCÓPICA; (Poder adaptar la altura en función del tipo ruta i/o condicion del ciclista, lo considero importanatísimo. Yo lo utilizo siempre). Las 5 estrellas deseo que se consideren como expresion de las opiniones de otros usuarios y de los videos visualizados.
 4. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  5
  Αξιολογήθηκε στις 12 Μαΐου 2024 by ΤΕΤΡΑΡΙΟ Πιερ

  Απρίλιος 2 και χρήση και περιβάλλον 1700 χλμ., 71 και 100 κιλά για την πλήρη ικανοποίηση. Aucun problème et beaucoup de plaisir.
  Συνιστώ 100%. Εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής. Que du plaisir.
  Merci ENGUIE.

  + PROS: TB rapport Q/P Solide και fiable Très bien équipé Άνετα Απόδοση μπαταρίας
  - CONS: Assez lourd pour un pliable
 5. ENGWE ENGINE PRO - Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€.

  Αξιολογήθηκε στις Μαρτίου 6, 2024 by PayHelp

  Bonjour Limbourg,

  Merci de nous faire part de vos commentaires. Nous offrons le meilleur support après-vente. Veuillez contacter notre équipe à υποστήριξη@engwe. Καθαρά και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

  αφορά,
  μικρόφωνο

Αγοράστε το σήμερα και πιάστε την μειωμένη τιμή

Αγοράζοντας απευθείας από την ιστοσελίδα μας εγγυάται την τελευταία έκδοση με όλες τις αναβαθμίσεις!

Η αρχική τιμή ήταν: 1.049€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 999€. Προσθήκη στο καλάθι

Η αρχική τιμή ήταν: 1.499€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 1.479€. Προσθήκη στο καλάθι

λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών