ENGWE® Εξουσιοδοτημένος διανομέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Engwe Κατάστημα Σας καλωσορίζει. ♡
ΠΑΧΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ
X 26 4 inch
Πιο ανετα
Deal Score+ 102
Deal Score+3
ΛΕΠΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ
24 - 28 inch
Φθηνότερη τιμή
FAT TIRE vs THIN TIREΔύο ηλεκτρικά ποδήλατα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις!
VS
Αισθάνεται σταθερόΣτερεά σταθερή βόλτα
VS
Χρήση παντός εδάφουςΔρόμος, χιόνι, παραλία, εκτός δρόμου
VS
Ανθεκτικό σε κραδασμούςΑπορροφά επιπλέον κραδασμούς
VS
Ικανότητα προς ελιγμόΤαχύτερη στροφή
VS
Ανώτερη πρόσφυσηΕυρύτερη επαφή με το έδαφος
VS
Γρήγορη ταχύτηταΣυμβατό για υψηλές ταχύτητες
VS

Σύγκριση Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών

Όσον αφορά τα ελαστικά για ηλεκτρονικά ποδήλατα, υπάρχουν κυρίως δύο επιλογές: λεπτά ελαστικά και παχιά ελαστικά. Και τα δύο ελαστικά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τις ανάγκες συντήρησης, το βάρος, την τιμή, ακόμη και τα όρια πίεσης. Κατά συνέπεια, το είδος των ελαστικών που θα επιλέξετε θα επηρεάσει όχι μόνο την ταχύτητά σας, αλλά και την ικανότητα ελιγμών, την ανάρτηση και το πόσο μακριά μπορείτε να οδηγήσετε.

Ουσιαστικά, τα λιπαρά ελαστικά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα λεπτά ελαστικά, ειδικά για χρήση παντός εδάφους καθώς και για βασική ασφάλεια και σταθερότητα σε οποιονδήποτε δρόμο. Λόγω πολύ μεγαλύτερων σωλήνων και ελαστικών, τυχόν κραδασμούς από χτυπήματα ή τρύπες θα απορροφώνται πολύ καλύτερα, προσφέροντας στον αναβάτη μια πιο άνετη εμπειρία.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Fat Tire;

Τα παχιά ελαστικά είναι μεγάλα ελαστικά ποδηλάτων που είναι καλύτερα για την πλεύση σε ανώμαλο έδαφος και ανώμαλους δρόμους με υψηλότερες ταχύτητες. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ο λόγος που τα ηλεκτρονικά ποδήλατα βουνού και τα ηλεκτρονικά ποδήλατα εκτός δρόμου έχουν παχιά ελαστικά. Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύατε σε έναν δρόμο με χαλαρή άμμο ή χαλίκι, θα ήταν καλύτερα με παχιά ελαστικά στο ηλεκτρονικό σας ποδήλατο.

Παραμένουν αγαπημένα μεταξύ των ποδηλατών σε εξωτερικούς χώρους και των μανιωδών ορειβατών, επειδή τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά έχουν καλύτερη ισορροπία και επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο σε αυτά τα περιβάλλοντα. Στην πραγματικότητα, είναι η καλύτερη επιλογή για οδήγηση hands-free.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών έχουν πλάτος περίπου 4 – 5 inchκαι παρέχουν ανώτερη πρόσφυση, καθιστώντας τα κατάλληλα για κάθε τύπο επιφάνειας. Κόβουν την παραλία, τη λάσπη, τις πετρώδεις επιφάνειες, ακόμη και τους χιονισμένους δρόμους με ευκολία.

Λόγω του πλάτους των ελαστικών, η πίεση του ποδηλάτου μειώνεται σημαντικά, γεγονός που προσδίδει στο ελαστικό σταθερή πρόσφυση. Μέσα σε αυτό, η πίεση του αέρα είναι μεταξύ 10 – 30 PSI. Όλη αυτή η πρόσθετη πρόσφυση έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη σταθερότητα και ισορροπία για τον αναβάτη, αν και είναι ελαφρώς πιο δύσκολο να πετάξουν.

Επίσης, συνήθως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ολίσθηση κατά την πλοήγηση σε βρεγμένες πλαγιές. Ωστόσο, δεν προορίζονται μόνο για ανώμαλους ή ολισθηρούς δρόμους. Έχουν εξαιρετική απόδοση και σε λείες ασφαλτικές επιφάνειες, δίνοντάς τους το πάνω χέρι έναντι των λεπτών ελαστικών.  

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ένα λιπαρό είναι πιο δύσκολο να επιδιορθωθεί εν κινήσει. Σε αντίθεση με τα λεπτά ελαστικά, θα χρειαστείτε περισσότερες από μία δεξαμενές CO2 για να αεριστεί. Στην ιδανική περίπτωση, θα χρειαστείτε μια ηλεκτρική αντλία για ευκολία, αλλά χρειάζονται μόνο 2 λεπτά για να τη θέσετε ξανά σε λειτουργία.

Συνολικά, τα λιπαρά ελαστικά είναι πρακτικά και εξαιρετικά λειτουργικά και έχουν όλες τις υπαίθριες περιπέτειες που μπορείτε να φανταστείτε.   

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις είναι αυτή τη στιγμή Engwe Ηλεκτρικό ποδήλατο EP-2 Pro και Engwe Engine Pro eBike.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για ορειβάτες και ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λιπαρά ελαστικά μπορούν να παρέχουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών

🔻 Έχουν πιο σταθερό κράτημα από τα λεπτά ελαστικά ηλεκτρονικά ποδήλατα, καθιστώντας τα ιδανικά για ανώμαλα εδάφη.

🔻 Είναι πιο εύκολο να πατήσετε φρένα και να κάνετε ελιγμούς με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά παρά με ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτό ελαστικό.

🔻 Με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών, μπορείτε να καλύψετε μεγαλύτερη απόσταση με ελεγχόμενη ταχύτητα.

🔻 Τα παχιά ελαστικά είναι συνήθως αισθητικά και πανταχού παρόντα στην εμφάνιση.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λιπαρών ελαστικών είναι εξαιρετικά για κάθε τύπο καιρού, επειδή είναι σχεδιασμένα για ευελιξία παντός καιρού.

🔻 Τα παχιά ελαστικά θεωρούνται γενικά πιο ασφαλή σε σύγκριση με τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών.

🔻 Η πίεση αέρα των ελαστικών λίπους μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα

ΚΑΤΑ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με παχύ ελαστικό είναι πιο δαπανηρά από τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών για την αγορά και τη συντήρηση, 

🔻 Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά είναι συνήθως βαριά και είναι πιο δύσκολο να τα πετάξετε.

🔻 Τα περισσότερα λιπαρά ελαστικά απαιτούν επιπλέον συντήρηση εάν δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

🔻 Η εύρεση ανταλλακτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων παχιών ελαστικών για αντικατάσταση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη επειδή συχνά είναι δύσκολο να τα βρεις.

🔻 Με την ίδια διάσταση τροχού, τα ποδήλατα ελαστικών παχύρρευστων έχουν μεγαλύτερες εξωτερικές διαμέτρους, άρα 26 inch Τα ηλεκτρικά ποδήλατα με λιπαρά ελαστικά μπορεί να είναι πολύ ψηλά για άτομα κάτω των 160 cm.

🔻 Είναι πιο δύσκολο να επισκευαστούν εν κινήσει.

Τι είναι το ηλεκτρονικό ποδήλατο Thin Tire;

Τα λεπτά ελαστικά είναι στενά ελαστικά με απαλό πέλμα που χρησιμοποιούνται συνήθως για ποδηλασία στην πόλη, όπως αγώνες και μετακινήσεις. Παρέχουν σταθερό κράτημα που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό, ειδικά αν είστε λάτρης των ποδηλατικών αγώνων. Τα λεπτά ελαστικά υπήρχαν πάντα για όλους τους τύπους ποδηλάτων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Είναι γνωστά για την ταχύτητά τους λόγω της ομαλότητας και του περιποιημένου σχήματός τους.

Τα λεπτά ελαστικά είναι συνήθως μεταξύ 1.5 και 2.5 inches σε πλάτος. Το μικρό τους μέγεθος τα καθιστά ευκολότερα στην οδήγηση αφού είναι συνήθως ελαφριά. Το τεράστιο μέγεθος των παχιών ελαστικών σημαίνει ότι ζυγίζουν περισσότερο σε σύγκριση με τα λεπτά ελαστικά. Ωστόσο, τα λιπαρά ελαστικά είναι καλύτερα για ανώμαλο έδαφος.

Ένα μεγάλο και λεπτό ελαστικό που απολαμβάνουν οι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων είναι ότι οι ταχύτητες είναι αρκετά απλές στην προσαρμογή. Επίσης, το πετάλι είναι πιο εύχρηστο, ειδικά όταν αλλάζεις ταχύτητες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι τα ελαστικά με λιπαρά είναι η υψηλή πίεση αέρα. Στην πραγματική χρήση, αυτό σημαίνει ότι τα λεπτά ελαστικά δεν τρυπούν τόσο εύκολα. Οι περισσότεροι αναβάτες ηλεκτρονικών ποδηλάτων με λεπτά ελαστικά δεν έχουν την πολυτέλεια να αφιερώσουν χρόνο για να φτιάξουν ελαστικά στις πολυάσχολες μετακινήσεις τους, επομένως αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα λεπτών ελαστικών τείνουν επίσης να διαρκούν περισσότερο από άλλους τύπους ελαστικών ηλεκτρονικών ποδηλάτων. Εάν χρειάζεστε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που σας βοηθά να μετακινείστε εύκολα μέσα σε μια πόλη, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο με λεπτό ελαστικό.

ΥΠΕΡ

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως πιο γρήγορα, καθώς τα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ταχύτητα.

🔻 Είναι συνήθως προσιτά λόγω της μαζικής παραγωγής τους ως αποτέλεσμα της δημοτικότητάς τους.

🔻 Μπορείτε να εμπιστευτείτε το εξαιρετικό κράτημα του.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι ευκολότερα στο χειρισμό, επομένως είναι καλύτερα για νέους αναβάτες ebike.

🔻 Είναι πολύ αποτελεσματικά, ειδικά για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με λίγη προσπάθεια. 

🔻 Ανέχονται περισσότερα επίπεδα αντίστασης κύλισης από τα λιπαρά ελαστικά

🔻 Τα λεπτά ηλεκτρικά ποδήλατα ελαστικών έχουν λιγότερα σπειρώματα πρόσφυσης που διευκολύνουν την κίνηση κατά μήκος λείων επιφανειών

🔻 Δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε τόσο πολύ τα ελαστικά σας.

🔻 Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με λεπτά ελαστικά είναι συνήθως ανθεκτικά.

ΚΑΤΑ

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν είναι ιδανικά για τραχιά, ανώμαλα οδοστρώματα

🔻 Δεν είναι κατάλληλα για ορειβασία ή ταξίδια εκτός δρόμου

🔻 Τα λεπτά ελαστικά δεν επιτρέπουν υπερβολικό γκάζι καθώς μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα σε πολυσύχναστους δρόμους.

🔻 Τα φρένα πρέπει να εφαρμόζονται απαλά σε λεπτά ελαστικά για να διατηρηθεί ο έλεγχος.

🏆 Νικητής: FAT TIRE

Σύνοψη της σύγκρισης Fat-Tire εναντίον Thin-Tire

Όσο καλά μπορεί να είναι τα λεπτά ελαστικά σε ορισμένες περιπτώσεις όταν επιλέγετε ελαστικά για ένα γρήγορο ηλεκτρικό ποδήλατο, τα ελαστικά λιπαρών συνιστώνται ανεπιφύλακτα ή ακόμη και απαραίτητα. Μόλις το ηλεκτρικό ποδήλατο φτάσει σε ταχύτητα πάνω από 20 χλμ/ώρα ή ακόμα και 45 χλμ/ώρα, θέλετε τα παχιά ελαστικά για επιπλέον σταθερότητα και προσωπική σας ασφάλεια. Σύγκριση προδιαγραφών και συμπεριφοράς ελαστικών.

Τελευταίες κριτικές χρηστών

Ελέγξτε τι σκέφτονται οι άλλοι χρήστες Engwe Ηλεκτρονικά ποδήλατα Fat-Tire

 1. ENGWE EP-2 Pro - 999

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 12, 2024 by PayHelp

  Γεια σου David,

  Vielen Dank für Ihr Σχόλια! Bitte wenden Sie sich an unser Support-Team unter υποστήριξη@engwe. Καθαρά. Das Team hilft Ihnen gerne bei der Geschwindigkeitsbegrenzung.

  Φιλικά,
  Engwe-Ομάδα

 2. ENGWE EP-2 Pro - 999

  5
  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 11, 2024 by Δαβίδ

  Hallo eine Frage ho una engwe ep-2 pro Ich habe etwas auf dem Display berührt und leider fährt das Fahrrad jetzt nur noch 7 km/h und läuft nicht mehr. Kann mir jemand sagen, wie ich es auf die normale Anzeige zurücksetzen kann? Danke

  + PROS: 4
  - CONS: 5
 3. ENGWE EP-2 Pro - 999

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Hola Manuel,

  Στείλτε μας email στο υποστήριξη@engwe. Καθαρά y nuestro equipo de soporte estará encantado de proporcionarle el certificado de conformidad.

  Σας ευχαριστούμε!
  Equipo inglés

 4. ENGWE EP-2 Pro - 999

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Hola Pablo,

  Ναι, ofrecemos financiación con Klarna. ¡No φίλε en visitar nuestro sitio web y enviarnos un correo electrónico a υποστήριξη@engwe. Καθαρά si tiene alguna pregunta!

  Με εκτίμηση,
  Equipo inglés

 5. ENGWE EP-2 Pro - 999

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Dušan,

  Nous vous remercions d'avoir pris le temps de partager vos commentaires détaillés avec nous. Nous apprécions sincèrement vos idées et observations concernant votre experience avec notre vélo. Nous sommes heureux d'apprendre que, dans l'ensemble, vous trouvez que le vélo est de bonne qualité et que vous êtes satisfait de ses performances. Vos commentaires sur l'emballage, le processus d'assemblage et les conseils d'utilisation sont précieux pour nous, et nous les prendrons sureement en compte pour de futures améliorations. Si vous avez d'autres ερωτήσεις ή ασχολίες, n'hésitez pas à nous contacter. Nous sommes là pour vous βοηθός. Merci encore d'avoir choisi notre vélo.

  Cordialement,
  η ομάδα Engwe

 1. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Huteau,

  Voici une vidéo montrant comment retirer le pédalier et le capteur d'un Engine PRO : https://www.youtube.com/watch?v=XhPhdBVuebw

  J'espère que cela vous aidera et n'hésitez pas à nous écrire à υποστήριξη@engwe. Καθαρά si vous avez besoin d'aide supplémentaire !

  αφορά,
  Équipe d'assistance Engwe

 2. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Bonjour Pietro,

  Merci d'avoir partagé vos commentaires et de nous avoir informés que vous avez bien reçu votre vélo et que vous l'avez adoré. Nous sommes heureux de proposer à nos clients des produits de qualité.

  Cordialement,
  L'équipe de support Engwe

 3. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  Αξιολογήθηκε στις Φεβρουάριος 3, 2024 by PayHelp

  Witaj Jacenty,

  Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i naprawdę doceniamy Twoje zainteresowanie. Chcielibyśmy zapewnić Cię, że wszystkie niezbędne części są dostępne. Προσωπική επικοινωνία για pośrednictwem e-maila υποστήριξη@engwe. Καθαρά, az przyjemnością pomożemy Ci w zorganizowaniu potrzebnej części zamiennych do Twojego roweru. Warto zauważyć, że chociaż nie sprzedajemy części zamiennych bezpośrednio na naszej stronie internetowej, to z pewnością możemy zorganizować ich dostawę dla Ciebie.

  Ποζτροβιένια,
  Μικρόφωνο

 4. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  3
  Αξιολογήθηκε στις Δεκέμβριος 18, 2023 by jacenty

  Rowerek fajny wygodny ale nie do dźwigania na piętra. Chcącym dokonać zakupu radzę pierw zorientować się że zakupienie przekładni która jednak się zużywa to wielki πρόβλημα jeśli w ogóle coś takiego jest dostępne gdziekolzcie, informaccie, informacjie …

  + PROS: Wygodny
  - CONS: Wady konstrukcyjne, łańcuch trze o oponę ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΣΤΟ DNO.
 5. ENGWE ENGINE PRO - 1.479

  4
  Αξιολογήθηκε στις Νοέμβριος 16, 2023 by Πέτρος

  Je viens de recevoir mon Engine pro 750 «amelioé». Livré και 8 jours. Emballage très complet , chaque pièce est protégée. Pas de vështirësiς majeures à le monter bien que le mode d'emploi soit inexistant (seul mauvais point). J ai un peu galéré avec le guidon mais ça marche. Le vélo est effectment lourd mais très maniable et très beau . Πωλείται εξαιρετικά άνετη, ανάρτηση AV/AR au top avec un confort de conduite incroyable. Les freins hydrauliques avant et arrière sont un vrai plus. Το L éclairage est aussi très bon et les information sur sélecteur très intuitives and complètes. Reste à valider l' autonomie en tout électrique. En un mot J adore ce vélo

  + PROS: Monté à 70%. Σύλληψη très robuste et esthétique. Puissance et confort au top avec και εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής
  - CONS: Δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσης

Αγοράστε το σήμερα και πιάστε την μειωμένη τιμή

Αγοράζοντας απευθείας από την ιστοσελίδα μας εγγυάται την τελευταία έκδοση με όλες τις αναβαθμίσεις!

λάθος: Ωχ! Όχι κλοπή. Επικοινωνήστε μαζί μας για άδεια.
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
0
Καλάθι αγορών