Πολιτική παράδοσης προπαραγγελίας

At Engwe, προσφέρουμε επιλογές προπαραγγελίας για να επιτρέψουμε στους πελάτες να εξασφαλίσουν τις παραγγελίες τους εκ των προτέρων σε καλύτερη τιμή και να διασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα μόλις φτάσει το απόθεμα. Δείτε πώς λειτουργεί η πολιτική παράδοσης προπαραγγελίας:

 1. Τοποθέτηση παραγγελίας:
  • Όταν κάνετε μια προπαραγγελία, κάνετε κράτηση των αντικειμένων πριν είναι διαθέσιμα στο απόθεμά μας. Η προπαραγγελία συχνά συνοδεύεται από μειωμένη τιμή ή άλλα οφέλη.
 2. Αναμενόμενος χρόνος παράδοσης:
  • Παρέχουμε ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο για το πότε αναμένουμε να λάβουμε το απόθεμα, συνήθως εντός 2 εβδομάδων από την ημερομηνία προπαραγγελίας. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι κατά προσέγγιση και υπόκειται σε αλλαγές.
 3. Πιθανές καθυστερήσεις:
  • Δεν είναι ασυνήθιστο η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης να αναβάλλεται μία ή περισσότερες φορές λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, όπως καθυστερήσεις στην κατασκευή ή ζητήματα αποστολής. Οι πελάτες που κάνουν προπαραγγελία πρέπει να συμφωνήσουν ότι η αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης δεν είναι εγγυημένη και μπορεί να αναβληθεί. Η αναμενόμενη άφιξη του αποθέματος μπορεί να καθυστερήσει έως και 8 εβδομάδες και οι πελάτες αποδέχονται αυτόν τον χρόνο αναμονής όταν κάνουν μια προπαραγγελία.
 4. Επικοινωνία καθυστερήσεων:
  • Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστερήσεις στο αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα παράδοσης το συντομότερο δυνατό. Στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους σε όλη τη διαδικασία της προπαραγγελίας.
 5. Ευελιξία και επιλογές:
  • Εάν επιλέξετε να προπαραγγείλετε, έχετε την επιλογή να περιμένετε να φτάσουν τα προϊόντα βάσει του ενημερωμένου χρονικού πλαισίου ή να ακυρώσετε την προπαραγγελία σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων πριν από την αποστολή των αντικειμένων.
 6. Ακύρωση και επιστροφές χρημάτων:
  • Μπορείτε να ακυρώσετε την προπαραγγελία σας ανά πάσα στιγμή πριν από την αποστολή των αντικειμένων για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μετά την αποστολή των αντικειμένων, θα ισχύουν οι τυπικές πολιτικές επιστροφής και επιστροφής χρημάτων.
 7. Συμφωνία πελάτη:
  • Κάνοντας μια προπαραγγελία, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε με αυτούς τους όρους σχετικά με την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης και τις πιθανές καθυστερήσεις.
 8. Υποστήριξη Πελατών:
  • Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική παράδοσης προπαραγγελίας, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να παρέχουμε διευκρινίσεις σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή της διαδικασίας προπαραγγελίας.

Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε Engwe. Εκτιμούμε την κατανόηση και την υποστήριξή σας καθώς εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση.

λάθος:
ENGWE Ηλεκτρονικό κατάστημα | Αγοράστε EP2 Pro & 750W Engine Pro
Λογότυπο
Συγκρίνετε τα στοιχεία
 • Σύνολο (0)
Συγκρίνω
6
Καλάθι αγορών